Loopski's - Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1511

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Zeskamp Spellen > Loopski’s

Loopski’s huren

Foto's en video

Prijzen

Loopski’s (per 2 paar)

Afhaalprijs

20

Serviceprijs

22

Huurprijs extra dag

5

Begeleiding (per uur)

38

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Afmeting

Een losse ski is 160 cm lang en 10 cm breed

Gewicht

7,8 kg (per 2 paar)

Transportafmeting

160 cm x 10 cm x 10 cm (per 2 paar)

Capaciteit

8 personen gelijktijdig

Werkterrein

Advies speelveld circa 6 meter x 10 meter

Specificaties

Afmeting

Een losse ski is 160 cm lang en 10 cm breed

Gewicht

7,8 kg (per 2 paar)

Transportafmeting

160 cm x 10 cm x 10 cm (per 2 paar)

Capaciteit

8 personen gelijktijdig

Werkterrein

Advies speelveld circa 6 meter x 10 meter

Informatie

Loopski’s huren

De Loopski’s zijn waarschijnlijk één van de bekendste zeskamp spellen. Je staat met vier personen op de skilatten en moet door middel van samenwerking zo snel mogelijk aan de overkant komen. Dat blijkt vervolgens nog niet zo eenvoudig. Teamwork is gevraagd. Als alle teamleden eenmaal synchroon en in een lekker ritme bewegen, worden er flink wat meters afgelegd. Vaak lopen de andere teamleden naast de ski’s mee, luidkeels aanmoedigend met de kreten “links, rechts”.

Teambuilding als basis

Net als bij de Loopski’s is ook bij veel andere zeskamp spellen onderlinge samenwerking de basis tot succes. Denk bijvoorbeeld aan de Loopslangen, de Skippyslangen voor volwassenen en de Skippyslangen voor kinderen, het Touwtrekken, het Platen Denkspel en de Vliegende Tapijten.

Samenwerking in kleine groepen

Bij sommige andere spellen moet er ook worden samengewerkt, maar gebeurt dit vaak in kleinere groepjes die steeds wisselen. Voorbeelden hiervan zijn de Duozakken, het Frisbeespel en de Grote Ballen.

Waterspellen voor de warme dagen

Wat is er lekkerder dan een verkoelend waterspel tijdens een sportdag of een zeskamp tijdens een hete zomerdag? Ook hiervoor heeft Sanka Events meerdere opties. De meest bekende waterspellen zijn ongetwijfeld de Waterkakbroeken en de Waterhelmen. Hele eenvoudige, maar daarom niet minder leuke waterspellen, zijn de Sponzenrace en het Dienbladspel. Het Duikspel is één van onze favorieten. Hiervoor heb je een groot waterreservoir nodig, zoals bijvoorbeeld ons opblaasbaar zwembad.

Meerdere spellen tegelijk huren

Wil je voor jouw evenement meerdere zeskamp spellen tegelijk gebruiken? Dan kun je het beste kiezen voor een spelpakket. Welk pakket voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van het aantal spellen dat je nodig hebt.

Heb je voldoende aan zes verschillende spellen, dan kun je Zeskamp Pakket Budget huren. Je kunt er ook voor kiezen om Zeskamp Pakket Basic te huren, dan mag je acht spellen uitkiezen. Wil je groots uitpakken dan is Zeskamp Pakket Deluxe huren de juiste keuze. Bij dit pakket horen maar liefst tien verschillende zeskamp spellen naar keuze.

Grote attracties

Vaak wordt er naast de traditionele spellen ook een grote attractie ingezet tijdens een zeskamp of sportdag. Zo kun je bijvoorbeeld een stormbaan huren, een Opblaasbaar Voetbalveld huren, Bubble-Voetbal huren of een andere spectaculaire attractie huren.

Competitieve onderdelen zijn bijvoorbeeld het Slingerbal, het Gladiatorenspel, Mega Beerpong of het Sumoworstelen. Ook hierbij heb je weer wat kleinere onderdelen die prima passen bij een zeskamp, zoals Bounceball en Unihockey.

Complete organisatie uit handen geven

Wil je de organisatie van jouw evenement liever compleet uit handen geven? Dat is uiteraard mogelijk. Wij kunnen voor jou een complete zeskamp organiseren en zo jouw evenement in goede banen leiden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Interesse in Loopski’s huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: