Attractieverhuur: spectaculaire attracties huren | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Attracties

Attractieverhuur

Wil je een attractie huren? Bij Sanka Events kun je snel en eenvoudig de meest spectaculaire attracties huren.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de attractieverhuur:

Attractieverhuur voor jong en oud

Sanka Events verhuurt attracties voor zowel kinderen als volwassenen. We hebben een breed assortiment opblaasbare attracties.

Attractieverhuur in heel Nederland

Wij bezorgen onze attracties in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland. Dus ook als je een evenement organiseert dat niet in Limburg ligt kun je attracties huren bij Sanka Events.

Attractieverhuur voor verschillende doelgroepen

Er zijn veel verschillende doelgroepen die een attractie huren bij Sanka Events, zoals:

  • Bedrijven
  • Scholen
  • Verenigingen
  • Particulieren

Spectaculaire attractie huren

Een van de meest populaire onderdelen van onze attractieverhuur is het Slingerbal. Hierbij proberen zes deelnemers elkaar met een grote, opblaasbare bal van een plateau te slingeren. Deelnemers die hun evenwicht verliezen, vallen veilig op het dikke luchtkussen.

Attractieverhuur met vechtspellen

Je kunt ook attracties huren, waarbij twee personen het tegen elkaar opnemen in een gevecht.

Bij het Gladiatorenspel proberen twee spelers elkaar met behulp van een stootkussen van een plateau te stoten.

Bij het Sumoworstelen staan er twee personen die dikke sumopakken aan hebben in een ring. Nadat de Chinese gong heeft geklonken proberen ze elkaar op de rug of uit de ring te duwen.

Voetbal attracties huren

Tot onze attractieverhuur behoren ook verschillende voetbalspellen. In onze Voetbalboarding kun je gewoon voetballen, maar je kunt er ook Bubble-voetbal in spelen. Dit is een spel waarbij de deelnemers zich in een grote, opblaasbare bal bevinden. Behalve voetballen kun je dan ook lekker tegen elkaar aan botsen.

Water attracties huren

Wil je een attractie huren met water, dan is ons opblaasbaar zwembad een leuke optie. Het ronde zwembad heeft een doorsnede van 6 meter en is 90 centimeter hoog. Vijf schakelbare banden vormen een loopbrug over het water.

Je kunt ook kleinere waterspellen huren, zoals waterhelmen en waterkakbroeken.

Meer ideeën voor de attractieverhuur

Uiteraard verhuren we ook de bekende attracties, zoals stormbanen en springkussens. Dit zijn goede opties als een grote en spectaculaire attractie huren jouw doel is.

Wil je liever kleinere attracties huren? Kijk dan eens bij onze zeskamp spellen of bij de onderdelen uit de categorie sport & spel.

Attractieverhuur met begeleiding

Je kunt bij ons elke willekeurige attractie huren en door ons laten begeleiden. Wil je geen losse attracties huren, maar een compleet programma door ons laten verzorgen? Dan kunnen wij voor jou bijvoorbeeld een complete zeskamp organiseren.

 

Attractieverhuur inclusief op- en afbouw

Ga je een attractie huren bij Sanka Events, dan kun je ervoor kiezen om deze zelf op- en af te bouwen. Je kunt ook gebruik maken van onze service en kiezen voor attractieverhuur inclusief op- en afbouw door ons.

Professionele en veilige attractieverhuur

Al onze attracties zijn veilig, van professionele kwaliteit en hebben een certificaat van goedkeuring. Daarnaast worden alle attracties regelmatig gecontroleerd en goed onderhouden. Je kunt dus met een gerust hart een attractie huren bij Sanka Events.

Wil je gebruik maken van onze attractieverhuur? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.