Opblaasbaar zwembad huren met loopbrug? | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2052

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Attracties > Zwembad

Opblaasbaar Zwembad huren

Foto's en video

Prijzen

Zwembad incl. loopbrug

Afhaalprijs

165

Serviceprijs

195

Huurprijs extra dag

65

Begeleiding (per uur)

42

Zwembad zonder loopbrug

Afhaalprijs

130

Serviceprijs

165

Huurprijs extra dag

55

Begeleiding (per uur)

42

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Afmeting

Doorsnede 6 meter

Gewicht

100 kg

Stroombehoefte

1100 Watt (230 Volt)

Transportafmeting

Het zwembad bestaat uit één rol van 190 cm x 105 cm x 70 cm

De loopbrug bestaat uit 5 banden met elk een doorsnede van 95 cm en hoogte van 25 cm

Toebehoren

Inclusief blower, twee matjes voor de schoenen en een stroomhaspel

Toezicht

Continu toezicht door minimaal één volwassen persoon noodzakelijk

Capaciteit

12 personen gelijktijdig

Leeftijdsindicatie

Alleen geschikt voor personen met een zwemdiploma

Werkterrein

I.v.m. de veiligheid rondom twee meter vrije ruimte houden

Specificaties

Afmeting

Doorsnede 6 meter

Gewicht

100 kg

Stroombehoefte

1100 Watt (230 Volt)

Transportafmeting

Het zwembad bestaat uit één rol van 190 cm x 105 cm x 70 cm

De loopbrug bestaat uit 5 banden met elk een doorsnede van 95 cm en hoogte van 25 cm

Toebehoren

Inclusief blower, twee matjes voor de schoenen en een stroomhaspel

Toezicht

Continu toezicht door minimaal één volwassen persoon noodzakelijk

Capaciteit

12 personen gelijktijdig

Leeftijdsindicatie

Alleen geschikt voor personen met een zwemdiploma

Werkterrein

I.v.m. de veiligheid rondom twee meter vrije ruimte houden

Informatie

Opblaasbaar zwembad huren

Zoek je een spectaculaire waterattractie voor de nodige verkoeling op een warme zomerdag? Dan is een opblaasbaar zwembad huren een uitstekend idee. Uiteraard zorgen wij (indien gewenst) voor het bezorgen en de op- en afbouw van het opblaasbaar zwembad.

Zwembad verhuur voor verschillende activiteiten

Ons opblaasbaar zwembad is voor verschillende gelegenheden geschikt. Het is de blikvanger op jouw poolparty en zorgt voor enthousiaste gasten op bijvoorbeeld campings en festivals.

Maar ook tijdens een sportdag, zeskamp of buurtfeest is een opblaasbaar zwembad een graag gezien onderdeel.

Zwembad huren inclusief loopbrug

Het opblaasbaar zwembad heeft een doorsnede van zes meter en is maar liefst 90 centimeter hoog. Dit biedt ruimte aan zeker twaalf volwassen personen gelijktijdig.

Bij het zwembad hoort een loopbrug (bestaande uit vijf gekleurde banden) die door middel van karabijnhaken aan elkaar kunnen worden geschakeld. Hiermee kunnen er verschillende ludieke spellen in het zwembad worden gespeeld, zoals bijvoorbeeld het dienbladspel en het duikspel.

Toebehoren bij de zwembad verhuur

Behalve een loopbrug zijn er ook een blower en een stroomhaspel inbegrepen. Daarnaast leveren we twee groene matten mee die kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld schoenen of slippers op te plaatsen.

Zwembad verhuur inclusief op- en afbouw

Uiteraard kunnen wij (indien gewenst) zorgen voor het transport en de op- en afbouw van het zwembad. Wij plaatsen het zwembad dan op de gewenste plek en maken het grotendeels gebruiksklaar.

Het enige dat je zelf nog moet doen is het zwembad vullen met water. Indien nodig kun je bij ons een extra tuinslang huren, zodat het vullen sneller gaat. Ook het leeg laten lopen van het bad na gebruik doe je zelf. Wij bouwen het bad dan weer af en komen alle materialen ophalen.

Opblaasbaar zwembad huren en zelf transporteren

Kies je voor zwembad verhuur met eigen transport, houd er dan rekening mee dat je een busje of aanhangwagen nodig hebt om dit te vervoeren.

Het zwembad zelf is (opgerold) niet super groot en past ook in een grote stationwagen. Echter zijn de schakelbare banden van de loopbrug reeds opgeblazen en hebben deze een flink volume. Hierdoor is een auto te klein om alles tegelijk te vervoeren.

Uiteraard mag het zwembad nat terug worden gebracht. Wij zorgen voor het drogen en schoonmaken van het opblaasbaar zwembad.

Toezicht bij de zwembad verhuur

Alleen personen die in het bezit zijn van de benodigde zwemdiploma’s mogen gebruik maken van het zwembad. Er is dan ook continu toezicht door een volwassen persoon nodig, om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt.

Interesse in zwembad huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Veelgestelde vragen

Hoeveel water is er nodig om het zwembad te vullen?

Houd er bij de zwembad verhuur rekening mee dat het bad ook nog moet worden gevuld. Wij adviseren om het bad tot een minimale hoogte van 70 centimeter met water te vullen. Hiervoor is circa 20.000 liter water nodig.

Hoe lang duurt het vullen van het zwembad?

Dit is afhankelijk van de watertoevoer. Ga je een opblaasbaar zwembad huren, start dan ruim op tijd met het vullen van het bad. Je kunt het beste zelf uitrekenen hoe lang het duurt om het bad te vullen met 20.000 liter water.

Ter indicatie: met twee tuinslangen duurt het gemiddeld vier uren om het bad te vullen met 20.000 liter water. Heb je de beschikking over bijvoorbeeld een kleine brandhaspel dan is het bad binnen 45 minuten gevuld.

Is er krachtstroom nodig voor het opblaasbaar zwembad?

Nee, de blower van het zwembad heeft een vermogen van 1100 Watt en werkt op het normale stroomnet. Deze blower moet continu aan blijven als het zwembad eenmaal gevuld is, anders zakt het zwembad in elkaar en loopt het water uit het bad.

Moet het zwembad worden verankerd?

Ga je een opblaasbaar zwembad huren en vul je dit met water, dan hoeft het bad niet te worden verankerd. Het gewicht van het water houdt het bad op zijn plek.

Hoe laat ik het water uit het zwembad?

Wil je het bad na gebruik leeg laten lopen, dan kun je simpelweg de stekker van de blower uit het stopcontact trekken. Het bad zakt dan vanzelf in elkaar en het water stroomt uit het zwembad. Je kunt dit enigszins sturen door de rand van het zwembad naar beneden te drukken aan de kant waar je wilt dat het water het bad als eerste verlaat.

Onderschat hierbij niet de enorme hoeveelheid en kracht van het water. Bedenk vooraf goed waar de watermassa vervolgens heen loopt (laagste punt in de omgeving) en zorg ervoor dat het water hier ook kan aflopen (bijvoorbeeld in de put of in de grond). Zo voorkom je ongewenste overstromingen.

Een tijdrovend alternatief is het handmatig (gedeeltelijk) leegscheppen van het bad met bijvoorbeeld emmers, voordat je de stroomtoevoer onderbreekt.

Hoe zit het met de hygiëne?

Vaak worden onze opblaasbare zwembaden slechts één dag gebruikt. Het is dan niet nodig om extra maatregelen te treffen om de kwaliteit van het water te bewaken. Mocht je dit toch willen, dan kun zelf de gewenste voorzieningen treffen.

Kan het zwembad ook binnen worden gebruikt?

Een opblaasbaar zwembad huren om binnen te gebruiken, raden wij ten zeerste af. Mocht om welke reden dan ook de stroomtoevoer wegvallen, stroomt al het water uit het bad.

Mocht je het zwembad toch binnen willen gebruiken, dan kan dit (in plaats van met water) worden gevuld met kleine plastic ballen. Je hebt dan een mega ballenbak. Een ballenbak huren (ook wel ballenbad huren genoemd) is een goed idee voor bijvoorbeeld kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: