Zeskamp pakket Deluxe huren? 10 onderdelen | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1589

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Zeskamp Spellen > Pakket Deluxe

Zeskamp Pakket Deluxe huren

Foto's en video

Prijzen

Zeskamp Pakket Deluxe (tien spellen naar keuze)

Afhaalprijs

260

Serviceprijs

310

Huurprijs extra dag

130

Begeleiding (per uur)

38

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Stroombehoefte

660 Watt (230 Volt)

Toebehoren

Inclusief afzetlint, bouwplaatnagels en pylonnen

Specificaties

Stroombehoefte

660 Watt (230 Volt)

Toebehoren

Inclusief afzetlint, bouwplaatnagels en pylonnen

Informatie

Zeskamp Pakket Deluxe huren

Wil je meerdere zeskamp spellen huren voor jouw evenement, dan kun je het beste een zeskamppakket huren. Het Zeskamp Pakket Deluxe bestaat uit tien spellen die je zelf mag kiezen.

Kleiner zeskamppakket huren

Zijn tien spellen teveel voor jouw sportdag of zeskamp? Dan kun je ook kiezen voor een van onze kleinere zeskamppakketten. Zo is er het Zeskamp Pakket Basic met acht verschillende spellen en Zeskamp Pakket Budget met 6 verschillende spellen.

Pakket zelf samenstellen

Je mag jouw zeskamppakket helemaal zelf samenstellen. De meest populaire onderdelen zijn de Grote Ballen, de Duozakken, de Loopski’s en natuurlijk het Touwtrekken.

Wil je wat verkoeling tijdens jouw activiteit (bijvoorbeeld op warme dagen) dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld de Waterhelmen, de Waterkakbroeken, de Sponzenrace of het Dienbladspel.

Zeskamp spellen combineren met attracties

Natuurlijk kun je naast een zeskamppakket ook één of meerdere attracties huren. Denk hierbij aan de attractie Slingerbal, ons Gladiatorenspel of bijvoorbeeld een opblaasbaar zwembad. In en rondom dit zwembad kun je ook weer leuke spellen organiseren, zoals bijvoorbeeld het Duikspel.

Wil je een echte eyecatcher tijdens jouw sportieve evenement? Dan is een stormbaan huren de ideale oplossing. Op de stormbaan kun je diverse spellen spelen, maar je kunt de deelnemers tussendoor ook vrij laten spelen op deze attractie. Voor de kleintjes kun je een los springkussen huren, waarop zij veilig kunnen springen, klauteren en glijden.

Fysiek minder zware spellen

Uiteraard verhuren we ook zeskamp spellen die ook kunnen worden gespeeld door mensen die minder goed ter been zijn. Zo hebben we meerdere XXL Spellen, zoals Vier-Op-Een-Rij of Jenga. Maar we hebben ook een Platen Denkspel en het Knopenspel van Expeditie Robinson. Deze onderdelen zorgen voor een goede mix tijdens iedere sportdag of zeskamp.

Toebehoren bij de spellen

Alle benodigde toebehoren zijn bij de zeskamppakketten inbegrepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blowers om de opblaasbare spellen op te blazen, stroomhaspels, plastic bekertjes voor de waterspellen, een rol afzetlint en pylonnen. Zo weet je zeker dat je niets vergeet en dat overal aan is gedacht.

Zelf ophalen of laten bezorgen

Zoals bij nagenoeg al onze materialen kunnen deze door jou zelf worden opgehaald en teruggebracht bij onze loods. Bekijk in dat geval goed alle afmetingen en overige specificaties van de losse spellen, zodat je weet of de spellen in jouw auto of ander vervoersmiddel passen.

Je kunt ook kiezen voor extra service en de materialen door Sanka Events laten bezorgen, opbouwen, afbouwen en weer ophalen. Wij verzorgen dit dan compleet voor jou, zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Interesse in Zeskamp Pakket Deluxe huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: