Koelkast huren? Koelkast verhuur & bezorging | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Koelkasten

Koelkast huren

Koelkast huren? Bij Sanka Events kun je eenvoudig koelkasten huren voor jouw eigen feest of evenement. Je kunt kiezen voor koelkast verhuur met of zonder bezorging.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor de koelkast verhuur. Maak je keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Een koelkast huren voor extra koeling

Heb je te weinig ruimte om al jouw eten en drinken te koelen? Dan kun je grote en kleine koelkasten huren bij Sanka Events.

Een koelkast huren is de ideale aanvulling voor jouw feestje, zodat je alle gasten kunt voorzien van een lekker koud drankje.

Grote koelkasten huren: 240 liter

Heb je wat meer koelruimte nodig, dan kun je een grote koelkast huren. In deze koelkast heb je meerdere schappen, een bak op de bodem en ook in de deur van de koelkast kun je meerdere flessen boven elkaar opbergen.

Kleine koelkasten huren: 130 liter

Als je niet heel veel extra koelruimte nodig hebt, kun je een kleine koelkast huren, ook wel tafelmodel genoemd. In deze koelkast heb je twee schappen en een bak op de bodem. In de deur kun je eventueel ook nog eten of drinken opbergen.

Koelkast huren met verstelbare schappen

De schappen in alle koelkasten die Sanka Events verhuurt zijn verstelbaar. Je kunt dus zelf eenvoudig de indeling van de koelkast aanpassen aan jouw wensen. Zo wil je de koelkast wellicht anders inrichten voor frisdrankflessen dan voor bierflesjes.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de plaat uit de koelkast schuiven en deze op de gewenste hoogte weer terugplaatsen. Zo kun je de hoogte per vak exact afstemmen op wat je in de koelkast plaatst, zodat je de ruimte in de koelkast optimaal kunt benutten bij de koelkast verhuur.

Breng- en ophaalservice koelkasten

Al onze koelkasten hebben wieltjes aan de achterkant, waarmee je ze op een effen ondergrond kleine stukjes kunt verplaatsen. Dit doe je door de koelkast aan de voorkant licht op te tillen. Voor het verplaatsen van koelkasten over grotere afstanden adviseren we om gebruik te maken van een karretje.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bij het koelkasten huren gebruik te maken van de breng- en ophaalservice van Sanka Events. Onze medewerkers plaatsen de koelkast dan op de gewenste plek, zodat je dit zelf niet hoeft te doen.

Koelkast huren voor meerdere dagen

Ga je bij Sanka Events koelkasten huren, dan betaal je alleen voor de dagen waarop de koelkasten ook daadwerkelijk worden gebruikt. Wil je voor één dag een koelkast huren, dan mag je voor dezelfde prijs de koelkast drie dagen in jouw bezit hebben.

Bij de koelkast verhuur is het heel gebruikelijk om de koelkasten al een dag vóór jouw feest of evenement te komen ophalen of te laten bezorgen. Dan kun je de drank namelijk ’s nachts alvast laten koelen, zodat je zeker weet dat je de volgende dag koude drankjes kunt serveren.

Interesse in een koelkast huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Mag de koelkast plat worden vervoerd?

Nee, koelkasten mogen niet plat worden vervoerd. Ga je een koelkast huren, dan moet je er altijd voor zorgen dat deze rechtop kan worden vervoerd. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de koelkast door Sanka Events te laten vervoeren. In dat geval heb je hier zelf geen omkijken naar.

Is er een stroomhaspel inbegrepen bij de koelkast verhuur?

Ja. Ga je bij Sanka Events koelkasten huren, dan krijg je er per koelkast (indien wenselijk) een stroomhaspel bij. Dat is handig als de koelkast op een plek komt te staan, waar niet direct een stopcontact in de buurt is. Voor de zekerheid (om oververhitting te voorkomen) adviseren wij om stroomhaspels altijd volledig af te rollen.

Hoe lang duurt het, voordat de inhoud van de koelkast lekker koud is?

Na het plaatsen van de koelkast op de juiste plaats, moet deze eerst een uurtje stilstaan, voordat de stekker in het stopcontact mag worden gestoken. In de tussentijd kan de koelkast uiteraard wel al worden gevuld met bijvoorbeeld drank.

Etenswaren kun je het beste pas in de koelkast leggen als deze ook daadwerkelijk koelt. Hoe snel de inhoud van de koelkast koud wordt na het insteken van de stekker is afhankelijk van de inhoud van de koelkast en de buitentemperatuur.

Als het buiten de koelkast heel erg warm is, duurt het koelen langer dan wanneer de omgevingstemperatuur al iets koeler is. Houd hier rekening mee bij het koelkasten huren.

Op welke stand kan ik de koelkast het beste zetten?

De stand van de koelkast heeft geen invloed op hoe snel deze afkoelt, maar alleen op de uiteindelijke eindtemperatuur. Ga je een koelkast huren, dan adviseren wij de koelkasten op stand vijf (van zeven) te zetten. Dat is een uitstekende koele temperatuur.

Als je de koelkast op stand zeven zet kan het gebeuren dat delen van de inhoud bevriezen, vooral als deze contact maken met de achterwand van de koelkast. Ga je een koelkast huren, houd hier dan rekening mee.

Het lampje van de koelkast brandt niet, wat nu?

Eens in de zoveel tijd gaat het lampje tijdens de koelkast verhuur stuk en dient dit te worden vervangen. Dit wordt door ons gecontroleerd, voordat de koelkasten naar de volgende klant gaan. Mocht het toch een keer gebeuren dat je een koelkast hebt met een niet werkend lampje, dan is er verder niets aan de hand. Het lampje heeft geen enkel effect op het koelen van de koelkast, dus deze functioneert ook zonder lampje prima.

Het lijkt alsof de koelkast tussendoor niet werkt, hoe kan dat?

De motor van de koelkast draait (en maakt dus geluid) zolang de koelkast aan het koelen is. Zodra de temperatuur in de koelkast op het gewenste niveau is, schakelt de motor automatisch uit. Het lijkt dan alsof de koelkast niet meer werkt, maar zodra de temperatuur in de koelkast boven het gewenste niveau komt, springt de motor van de koelkast vanzelf weer aan. Dit is dus een heel normaal verschijnsel bij het koelkasten huren.