Suikerspinmachine huren? Ook complete kraam | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Suikerspin

Suikerspinmachine huren

Wil je een suikermachine huren voor jouw evenement of feest? Bij Sanka Events heb je dat zo geregeld. Op locatie kunnen we de machine bedienen, maar je mag het ook zelf doen.

Je kunt kiezen tussen een suikerspinmachine huren, een suikerspinkraam en suikerspin ingrediënten. Interesse? Neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Suikerspin huren als favoriete traktatie

Het beeld van een dikke roze suikerspin heeft van oudsher een grote aantrekkingskracht, vooral op kinderen. Het blijft ook wel een magische gebeurtenis om te zien hoe de suikerslierten op een stokje worden gedraaid.

Ga je een suikerspinmachine huren, dan moet je dus niet vreemd opkijken als de mensen in de rij staan voor deze zoete traktatie.

Complete suikerspinkraam huren

Je kunt bij Sanka Events niet alleen een suikerspinmachine huren, maar ook een complete suikerspinkraam. Met een volledige kraam trek je nog meer aandacht van jouw gasten.

Bekijk ook onze overige lekkernijen

Behalve een suikerspinmachine huren kun je bij ons ook andere funfoodapparaten en -kramen huren:

Stuk voor stuk overheerlijke traktaties die een eventueel goed alternatief zijn voor de suikerspin verhuur.

Populair bij jong en oud

Kies je voor een suikerspinkraam huren, dan maak je niet alleen kinderen blij. Ook veel volwassenen zijn dol op de smaakvolle suikerspinnen.

Het voelt vaak als een stukje nostalgie en doet de mensen denken aan vroeger, toen ze zelf nog kind waren. Bovendien is het een soort van guilty pleasure en natuurlijk ideaal om een mooie selfie mee te maken.

Suikerspinkraam huren voor jouw evenement

Je kunt een suikerspinmachine huren voor verschillende gelegenheden. Je ziet ze bijvoorbeeld veel op kinderfeesten, zomermarkten en festivals. Maar ook op familiedagen en bedrijfsfeesten zie je dat veel mensen kiezen voor suikerspin huren.

Hoe wordt een suikerspin gemaakt?

De suikerspinmachine wordt gevuld met suiker, die door de hitte smelt en in lange slierten weer uit de machine komt. Deze slierten worden vervolgens op een stokje gedraaid, totdat je een mooie, luchtige suikerbol hebt.

Suikerspin verhuur inclusief ingrediënten

Ga je een suikerspinmachine huren, dan heb je ook ingrediënten nodig om de suikerspinnen te kunnen maken. Uiteraard leveren we alle benodigdheden mee, zoals suiker en stokjes. De meest gebruikte kleur suiker is natuurlijk roze, maar indien gewenst zijn er ook andere kleuren suiker verkrijgbaar, zoals blauw, groen en geel.

De ingrediënten zijn altijd hygiënisch en goed verpakt. Wij leveren meer porties dan je nodig denkt te hebben, zodat je op locatie nooit te weinig voorraad hebt. Achteraf hoef je alleen de aangebroken porties te betalen. De rest mag je zonder kosten weer retour geven.

Suikerspin huren met begeleiding

Je kunt een suikerspinmachine of suikerspinkraam huren en zelf aan de slag gaan met het maken van de suikerspinnen. Het vergt een beetje oefening, maar het is niet moeilijk.

Wil je dat alles goed geregeld is en zelf nergens naar hoeven omkijken? Dan kun je het beste kiezen voor suikerspin verhuur met begeleiding. Dan wordt jou alles uit handen genomen en zorgen onze medewerkers ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van overheerlijke suikerspinnen.

Altijd een schoon apparaat

Natuurlijk krijgen onze klanten die een suikerspinmachine huren altijd een keurig schoon apparaat. Om hiervoor te zorgen maken wij de machines altijd zelf schoon na ieder gebruik. Dat hoef je dus niet zelf te doen.

Suikerspinmachine huren inclusief (wind)kap

Of je nu binnen of buiten suikerspinnen gaat draaien, wij leveren standaard een windkap mee met de machine. Deze zorgt ervoor dat de suikerslierten niet alle kanten op waaien. Zeker als het buiten waait kun je niet zonder.

Een bijkomend voordeel van de doorzichtige kap is dat kinderen minder snel hun vingers in de machine steken, maar toch kunnen zien hoe hun suikerspin wordt gemaakt. Want dat is uiteraard enorm interessant.

Wil je een suikerspinmachine huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Is het lastig om de suikerspinmachine zelf te bedienen?

Het maken van een mooie suikerspin vergt natuurlijk enige oefening, maar is niet heel moeilijk. Waarschijnlijk lijken de eerste suikerspinnen die je zelf maakt niet op de exemplaren die je vaak op foto’s en in films ziet. Maar je zult merken dat je letterlijk al snel je draai zult vinden en na tien of twintig suikerspinnen als een echte professional achter de machine staat.

Wil je het maken van de suikerspinnen liever uitbesteden of professioneler aanpakken? Dan kun je natuurlijk ook een suikerspinmachine huren met begeleiding door één van onze medewerkers.

Hoeveel suikerspinnen kun je per uur maken met één machine?

Uiteraard is dit afhankelijk van hoe groot de suikerspinnen moeten worden en hoe ervaren de persoon is die de suikerspinnen draait. Met onze een suikerspinkraam huren moet je tellen op een maximale capaciteit van circa 100 suikerspinnen per uur als er continu wordt gedraaid.

Wil je graag dat er in korte tijd meer suikerspinnen worden uitgedeeld? Dan kun je natuurlijk altijd een extra suikerspinmachine huren.

Moet ik krachtstroom regelen bij het suikerspin huren?

Nee, dat is niet nodig. Onze suikerspinmachines werken op het normale stroomnet. De stekker van de machine kun je dus in een standaard stopcontact steken. Ga je een suikerspinmachine huren, zorg dan wel voor een vrije stroomgroep, om overbelasting te voorkomen.

Welke toebehoren worden er allemaal mee geleverd?

De machine, een stroomhaspel, een handleiding en ingrediënten (suiker en stokjes).

Je kunt ook een volledige suikerspinkraam huren. Je hebt dan behalve bovenstaande onderdelen ook nog een mooie roze kraam en een statafel met roze rok. Dan ziet jouw uitgiftepunt er keurig uit.

Waar komt de naam suikerspin vandaan?

Spin komt van het Engelse ‘to spin’ dat draaien betekent. De naam suikerspin heeft dus niets met het dier (spin) te maken. In het Engels wordt een suikerspin overigens ‘cotton candy’ genoemd.