Eyecatchers - Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Eyecatchers

Eyecatcher huren

Bij Sanka Events kunt je verschillende grote, opblaasbare eyecatchers huren. Bekijk hieronder de verschillende opties:

Wij houden van Oranje

Hij wordt vaak gebruikt op Koningsdag, als het Nederlands elftal speelt of bij andere grote sportevenementen: onze oranje skydancer. Deze pop van maar liefst zes meter hoog is een echte aandachtstrekker.

Opblaasbare Voetbal

Een andere eyecatcher die vaak wordt ingezet bij sportieve gelegenheden is onze grote opblaasbare voetbal. Behalve dat deze vier meter hoge bal veel bekijks zal trekken, is deze ook voorzien van een rits. Met behulp van deze rits kun je op een ludieke manier tot wel 600 heliumballonnen laten opstijgen.

Openingshandelingen

Een echt pareltje is onze opblaasbare champagnefles van ruim zes meter hoog. Deze past perfect bij de opening van een nieuw pand, de start van een bouwproject of de viering van een jubileum. De fles kan tevens worden “ontkurkt”, waarbij heliumballonnen (bubbels) vrijkomen.

Ook onze megasleutel wordt vaak ingezet bij de opening van een nieuw gebouw. Deze reusachtige sleutel kan bijvoorbeeld symbolisch worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar van het pand of aan de directeur van het bedrijf dat is verhuisd.

It’s the most wonderful time of the year

Speciaal voor de kerstperiode hebben we opblaasbare kerstmannen in de verhuur. Deze opblaasfiguren brengen meteen extra sfeer en kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Behalve dat zij de aandacht van jouw bezoekers zullen trekken, zorgen ze ook voor gezelligheid en het echte kerstgevoel.

Eyecatchers op maat

Wil je een speciaal op maat gemaakte eyecatcher? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor de Stadsapotheek Venlo en de Rabobank speciale skydancers laten maken.

Wij zorgen voor de opslag, het beheer en het onderhoud van de materialen, zodat onze klant hier geen omkijken naar heeft. Zo zijn ze altijd verzekerd van een goed werkende eyecatcher met hun eigen logo en bedrijfskleuren.

Samenwerking NTFU

Verenigingen die lid zijn van de NTFU kunnen met hun lidmaatschapsnummer via ons kosteloos diverse promotiematerialen lenen, zoals een start- en finishboog, beachflags, een pomp- en reparatiestation en een opblaasbaar wielrenshirt.

Nog meer aandacht van jouw publiek

Behalve de eyecatchers op deze pagina kun je bij Sanka Events ook verschillende kleuren skytubes huren. Mocht je zelf een idee hebben, laat het ons gerust weten. Wij denken graag met je mee en werken samen een passende oplossing uit.

Wil je een eyecatcher huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.