Stormbaan huren? Gegarandeerd gemak & fun | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Stormbanen

Stormbaan huren

Stormbaan huren? De stormbanen van Sanka Events staan garant voor hilariteit, speelplezier en een uitdagend competitie-element. Bovendien maken wij onze stormbaan verhuur zo gemakkelijk mogelijk voor je. Wij zorgen voor het transport, de op- en afbouw en indien gewenst ook voor de begeleiding van de hindernisbaan.

Bekijk hieronder ons assortiment aan stormbanen. Maak je keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Stormbaan huren voor jong en oud

Onze stormbanen zijn geschikt voor kinderen, gezinnen en volwassenen. Iedere opblaasbare stormbaan bestaat uit een parcours met minimaal één klimhelling en diverse tunnels en obstakels. Een stormbaan huren levert jullie gegarandeerd plezier op.

Je kunt een spectaculaire race organiseren op de survivalbaan door meerdere teams tegen elkaar te laten strijden. Dit wedstrijdelement zorgt voor teambuilding, spanning en competitie tussen de deelnemers. Uiteraard kun je de stormbaan ook gewoon gebruiken om te spelen, klimmen en glijden. Hier beleven vooral kinderen eindeloos plezier aan.

Een topattractie voor iedere gelegenheid

Een opblaas stormbaan is een populaire eyecatcher op ieder evenement. Je kunt een stormbaan huren voor bijvoorbeeld een:

  • Sportdag
  • Familiedag
  • Buurtfeest
  • Straatfeest
  • Zeskamp

Maar ook bij andere gelegenheden is een hindernisbaan een bijzondere blikvanger en zorgt het voor een unieke beleving bij de gasten. Denk bijvoorbeeld aan een schoolkamp, een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of gewoon een gezellige dag met vrienden en familie.

Veilig en professioneel een stormbaan huren

Alle stormbanen van Sanka Events zijn in Nederland gemaakt en hebben een certificaat van goedkeuring. Hiermee garanderen we de veiligheid en de professionele kwaliteit van de attracties. Uiteraard is het wel belangrijk dat de stormbanen goed worden verankerd en begeleid door een volwassen persoon. Dit kun je zelf doen, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de begeleiding door een medewerker van Sanka Events.

Maximale service bij stormbaan huren

Naast het begeleiden van attracties zorgt Sanka Events ook voor de op- en afbouw van de stormbanen. Zelf afhalen en terugbrengen bij onze loods is in verband met het grote gewicht en de speciale manier van uitrollen en oprollen niet mogelijk.

Ook brengen we alle benodigde toebehoren mee, zoals bijvoorbeeld een matje voor de schoenen en stroomkabels. Kortom: alles wordt compleet verzorgd.

Stormbaan huren in alle soorten en maten

Wil je een kleine stormbaan huren? Stormbaan Rainbow is 11 meter lang en een gegarandeerd succes op ieder kinderfeest. Liever een lange stormbaan huren? Stormbaan Sanka is 17 meter lang met een hoge helling en meerdere hindernissen. Stormbaan Victory (ook wel Take-Out baan genoemd) en Stormbaan Turbo bestaan ieder uit twee delen die aan elkaar worden geschakeld. Deelnemers worden flink uitgedaagd om de diverse obstakels te overwinnen.

Stormbaan Mega Red Balls is een wipe-out attractie van 25 meter lang en zorgt altijd voor veel spektakel en hilariteit. Met behulp van de koppelstroken kun je bovendien al onze stormbanen koppelen en zo een unieke opblaasbare hindernisbaan samenstellen voor jouw eigen feest of evenement. Je kunt dus ook een mega stormbaan huren van meer dan 60 meter lang. De langste stormbaan die je zelf kunt samenstellen is maar liefst 78 meter lang. Wil je liever een kleinere opblaasbare attractie huren, dan kun je natuurlijk ook een springkussen huren.

Stormbaan huren voor ieder budget

De kosten voor een stormbaan huren variëren afhankelijk van het soort stormbaan. Wil je een goedkope stormbaan huren, dan kun je kiezen voor de kortste attractie. Deze is voor de inzet op een klein evenement meestal goed betaalbaar.

Interesse in een stormbaan huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Is er krachtstroom nodig voor deze attracties?

Nee, er is geen krachtstroom nodig voor de stormbaan verhuur. De stroombehoefte per hindernisbaan varieert van 1100 Watt tot maximaal 2200 Watt. De blowers hebben een normale stekker en kunnen op het gewone elektriciteitsnet worden aangesloten. Wij zorgen voor alle benodigde kabels.

Hoe worden de stormbanen verankerd?

Als de attracties buiten worden geplaatst en wij deze komen bezorgen en opbouwen, dan zorgen wij standaard voor de verankering van deze attracties. Dit gebeurt door middel van grote pinnen die met een hamer in het gras worden geslagen.

Is verankering met pinnen niet mogelijk (bijvoorbeeld als de stormbaan op kunstgras of stenen wordt geplaatst) dan brengen we kosteloos stormblokken mee. De hindernisbaan wordt dan bevestigd aan deze grote kunststof blokken.

Het is belangrijk dit vooraf duidelijk aan te geven, zodat wij de gewenste maatregelen kunnen treffen. Wordt de stormbaan binnen geplaatst is het niet nodig om de attractie te verankeren.

Kan ik een stormbaan huren voor binnen?

Ja, dat is geen enkel probleem, een stormbaan huren kan zowel voor plaatsing binnen als buiten. Houd wel rekening met de benodigde hoogte van soms meer dan vijf meter.

Bezorgen jullie ook buiten Venlo en buiten Limburg?

Uiteraard ben je voor een stormbaan in Venlo of stormbaan in Limburg bij ons aan het juiste adres. Maar wij verhuren de attracties ook in de rest van Nederland en zelfs in België en Duitsland. Dus waar jouw evenement ook plaatsvindt: wij zorgen ervoor dat alle materialen op de juiste locatie terechtkomen.