Podium huren? Incl. op- en afbouw en transport | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Podium

Podium huren

Een podium huren voor jouw eigen evenement doe je snel en eenvoudig bij Sanka Events. Behalve voor podiumdelen huren kun je bij ons ook terecht voor diverse toebehoren.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden van onze podium verhuur:

Podium huren voor extra aandacht

Artiesten die optreden, een band die muziek maakt of een spreker die een speech geeft: zet ze op een podium en ze hebben automatisch de aandacht van jouw gasten.

Podiumdelen huren voor elke gelegenheid

Mensen maken bij de meest uiteenlopen gelegenheden gebruik van onze podium verhuur. Denk hierbij aan een avondfeest, een presentatie, een kickoff of een modeshow met catwalk.

Een podium huur je snel en eenvoudig

Ga je een podium huren, dan zijn er een aantal factoren die bepalen welk podium het meest geschikt is voor jouw situatie. Wij denken graag met je mee en adviseren jou indien gewenst wat voor jou de meest geschikte oplossing is met betrekking tot de podium huur.

Losse podiumdelen huren

Een podium huur je niet als geheel, maar je gaat losse podiumdelen huren. Wij gebruiken podiumdelen van twee meter lang en een meter breed. Deze kun je met scharnieren aan elkaar koppelen. Op deze manier kun je elke gewenste afmeting podium huren.

Podium huren met verschillende hoogtes

Voor de podium verhuur gebruiken wij standaard poten van 40 centimeter. Wil je een hoger of juist een lager podium huren, dan zorgen wij voor poten met een andere lengte. Zo maken we de podium verhuur altijd geschikt voor jouw specifieke situatie.

Podium verhuur inclusief trap

Bij een podium huur je eigenlijk altijd een trap, zodat de mensen op eenvoudige wijze het podium kunnen bereiken. Zeker bij een wat hoger podium is een trappetje altijd een vast onderdeel van de podium verhuur.

Podium huur met rok

Soms is het niet alleen van belang dat de mensen op het podium hoger staan de rest, maar is ook de aankleding van de ruimte erg belangrijk. In dat geval kun je kiezen voor podiumdelen huren inclusief rok. Dit is een mooie afwerking van jouw podium, zodat dit er piekfijn uitziet.

Podium verhuur inclusief reling

Een podium huur je normaal gesproken zonder reling. Ga je echter podiumdelen huren met hoge poten en wil je voorkomen dat er mensen van het podium afvallen? Dan is het verstandig om te kiezen voor podium huur met reling.

Podiumdelen huren met op- en afbouw

Ga je een podium huren dan wordt dit meestal door Sanka Events bezorgd en opgebouwd. De podiumdelen zijn groot en zwaar en niet makkelijk te vervoeren. Bovendien hebben onze medewerkers de ervaring om jouw podium snel en veilig op te bouwen.

Podium huur met eigen transport

Heb je zelf transportmogelijkheden en ervaring met het op- en afbouwen van podia? Dan kun je ook gebruik maken van de podium verhuur met eigen transport. Je kunt dan podiumdelen huren en deze zelf komen ophalen en terugbrengen bij onze loods.

Overige aankleding voor jouw locatie

Ben je op zoek naar verdere aankleding voor jouw locatie? Dan helpen we je graag verder. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld pipe and drape huren voor een mooie achtergrond achter het podium.

Maar ook voor licht en geluid kun je bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan discolampen of een muziekinstallatie.

Wil je een podium huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.