Referenties - Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Over ons > Referenties

Referenties

Referentie homepage Esther Bakkes Rotodyne Ventilatoren

Esther Bakkes

Rotodyne Ventilatoren B.V.

Sanka Events heeft een ruime keuze aan activiteiten en het is altijd goed geregeld. De medewerkers vormen een professioneel en gezellig team. Je kunt alles aan ze overlaten. Daarom maken we voor ons bedrijfsfeest al jaren met veel plezier gebruik van de diensten van Sanka Events.

Referentie homepage logo Rotodyne Ventilatoren
Referentie homepage Yvonne Boeve Nt2 Munidum College

Yvonne Boeve

Nt2 Mundium College

Onze leerlingen zijn altijd erg enthousiast over de sportdagen van Sanka Events. Hun zeskampen zijn uitdagend, met leuke spellen en grote attracties. De medewerkers zijn flexibel, werken goed samen, komen gemaakte afspraken na en communiceren duidelijk. Wij zijn altijd zeer tevreden over Sanka Events.

Referentie homepage logo Nt2 Munidum College
Referentie homepage William Weijmans HV Eksplosion '71

William Weijmans

HV Eksplosion '71

Sanka Events is voor onze handbalvereniging de ideale partner op het gebied van verhuur en evenementen. De medewerkers zijn altijd zeer betrokken en meedenkend. Zo maken we samen met Sanka Events van ieder toernooi, kamp of andere activiteit een groot feest voor al onze leden en gasten.

Referentie homepage logo HV Eksplosion '71

In ruim 13 jaar tijd hebben we heel wat evenementen en verhuuropdrachten uitgevoerd voor en samen met onze klanten.

Zo zijn we vaste partner van talrijke bedrijven, verenigingen, scholen en overheidsinstellingen. Daarnaast kunnen natuurlijk ook particulieren bij ons terecht.

Op dit moment werken we enkele van deze opdrachten uit in beeld en tekst, zodat we jou op deze website een nog beter beeld kunnen schetsen van de talrijke mogelijkheden die er zijn.

Binnenkort hopen we jou op deze plek te inspireren voor jouw eigen evenement. Kom dus snel weer een kijkje nemen op deze pagina.