Buffettafel huren? Met zwarte buffettafelrok | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Buffettafels

Buffettafel huren

Buffettafel huren? Buffettafels zijn de ideale toevoeging voor ieder feest of evenement. Wil je de tafel netjes aankleden? Dan kun je ook een zwarte buffettafelrok huren.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor buffettafel huren. Maak je keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Buffettafel huren voor elke gelegenheid

Bij ieder feest is er wel een plek nodig waar eten, drinken of servies opgezet kan worden. Buffettafels huren is hiervoor de ideale oplossing. Zeker in combinatie met een zwarte buffettafelrok, heb je behalve een praktische oplossing ook nog eens een elegante uitstraling.

Lopend buffet

Buffettafels zijn in principe gemaakt om eten en drinken op te presenteren, zoals bij een lopend buffet. Gasten kunnen hier eventueel zelf pakken wat ze nodig hebben of de tafel wordt als uitgiftepunt gebruikt, bijvoorbeeld bij het schenken van drinken. Hiervoor kun je dus het beste een buffettafel huren.

Opbergmogelijkheden buffettafel

Door een zwarte buffettafelrok te gebruiken, ontstaat er onder de buffettafel ook meteen veel ruimte voor de opslag van eten, drinken of andere materialen. De buffettafel heeft aan de achterkant een handige split (opening), waardoor je makkelijk bij de spullen kunt die onder de tafel staan opgeslagen.

Lichtgewicht buffettafels

In tegenstelling tot biertafels hebben buffettafels een licht gewicht. Mede doordat ze inklapbaar en stapelbaar zijn, kun je ze makkelijk vervoeren en verplaatsen. Door dit lichte gewicht kun je buffettafels maar beperkt belasten. Je kunt hier dus niet heel veel zware voorwerpen op zetten.

Ben je juist op zoek naar hele degelijke en stevige tafels om zware spullen op te zetten? Dan kun je waarschijnlijk beter biertafels huren.

Interesse in buffettafel huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een buffettafel huren zonder rok?

Wij adviseren om de buffettafel altijd met een zwarte rok te gebruiken. De buffettafel zelf heeft een lichte, crème-achtige kleur, waarop strepen en vlekken van eerder gebruik vaak zichtbaar zijn. Wil je de buffettafel alleen praktisch inzetten? Dan is een rok uiteraard niet nodig.

Staat de buffettafel echter in de ruimte waar ook de gasten verblijven? Dan is het veel mooier en netter om hier een zwarte buffettafelrok overheen te leggen. Bovendien kun je dan onder deze rok extra materialen opbergen die door de rok niet in het zicht staan.

Kan ik ook een buffettafel huren als eettafel?

Natuurlijk kun je een buffettafel huren en deze gebruiken als eettafel. In dat geval is het verstandig om hierbij ook stoelen te huren. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat mensen met lange benen deze door het uitklapmechanisme onder de tafel niet geheel kunnen uitstrekken. Biertafels hebben een recht uitklapsysteem en zijn hierdoor iets beter geschikt als eettafel.

Moet ik de buffettafelrokken na gebruik zelf wassen?

Nee, de rokken worden altijd door ons gewassen. Dus ga je buffettafels huren met zwarte rokken, dan kun je de buffettafelrokken na gebruik gewoon vuil retour geven. Uiteraard moet je er wel voor zorgen dat er geen blijvende schade ontstaat aan de rokken, door bijvoorbeeld brandgaten of kaarsenvet