Geluidsinstallatie huren? Incl. alle toebehoren | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Geluidsinstallaties

Geluidsinstallatie huren

Geluidsinstallatie huren? Bij Sanka Events kun je een muziekinstallatie huren voor elke gelegenheid. Wij adviseren je graag en maken de licht en geluid verhuur zo eenvoudig mogelijk voor je.

Ga je een geluidsset huren, bekijk dan hieronder de verschillende mogelijkheden:

Complete geluidsinstallatie huren

Bij Sanka Events kun je een complete muziekinstallatie huren met alles erop en eraan. Alle standaard benodigdheden voor de audio verhuur zijn bij deze sets inbegrepen.

Wil je een totaaloplossing voor jouw feest of evenement? Dan is een complete geluidsinstallatie huren de ideale oplossing.

Losse onderdelen geluidsinstallatie huren

Uiteraard kun je bij licht en geluid verhuur ook losse onderdelen van een muziekinstallatie huren. Je hebt de volgende mogelijkheden binnen de audio verhuur:

Geluidsinstallatie huren voor jouw feest

Organiseer je een bedrijfsfeest, bruiloft, presentatie of schoolfeest? Dan is de kans groot dat je hiervoor niet de juiste geluidsapparatuur in huis hebt. Je kunt dan een muziekinstallatie huren die precies past bij jouw evenement.

Waarop moet je letten bij de audio verhuur?

Bij het geluid verhuur moet je letten op een aantal zaken. De twee belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden zijn de ruimte waarin het evenement wordt gehouden en het aantal personen dat aanwezig zal zijn tijdens jouw feest of presentatie.

Welke geluidsinstallatie huren voor welke ruimte?

Ga je een muziekinstallatie huren dan maakt het nogal een verschil of jouw evenement plaatsvindt in de buitenlucht of in een kleine binnenruimte. Buiten zal het geluid zich veel meer verspreiden. Binnen dien je weer rekening te houden met onder andere de akoestiek en de hoogte van een ruimte.

Audio verhuur afhankelijk van aantal personen

Uiteraard is het aantal personen dat aanwezig zal zijn op jouw evenement van grote invloed op het benodigde vermogen van de luidsprekers. Ook bepaalt dit het aantal speakers dat moet worden ingezet. Je wilt immers dat iedereen kan genieten van kraakhelder geluid en eventuele sprekers goed te verstaan zijn.

Advies bij geluidsinstallatie huren

Ga je een muziekinstallatie huren en weet je niet precies wat je nodig hebt? Dan adviseren we jou graag en bespreken we samen wat de beste optie voor jou is.

Is een kant-en-klare geluidsset huren niet de beste oplossing voor jou, dan werken we een pakket op maat voor jou uit.

Audio verhuur bij Sanka Events compleet verzorgd

De licht en geluid verhuur van Sanka Events is grotendeels “plug and play”. Dat betekent dat wij alle benodigde kabels meeleveren en dat het vaak alleen een kwestie is van de stekker in het stopcontact steken.

Weet je zelf niet zo goed hoe je de kabels precies moet aansluiten? Dan kun je ook een muziekinstallatie huren inclusief op- en afbouw door onze medewerkers. Dan weet je zeker dat alles goed is aangesloten en functioneert zoals het hoort.

Geluidsinstallatie huren inclusief Ipad met muziek

Heb je geen DJ of band en wil je de muziekinstallatie huren om achtergrondmuziek te verzorgen? Dan kunnen wij je voorzien van een Ipad met meerdere afspeellijsten. Zo kun je snel en eenvoudig het juiste genre kiezen dat past bij de setting van jouw evenement.

Licht en geluid verhuur bij Sanka Events

Behalve een muziekinstallatie huren kun je bij Sanka Events onder andere ook discolampen huren. In combinatie met de audio apparatuur heb je dan een mooi totaalplaatje voor jouw feest of evenement.

Wil je nog wat special effects toevoegen? Dat kan met onze rookmachine, stroboscoop of bellenblaasmachine.

Wil je een geluidsinstallatie huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Heb ik een versterker nodig voor de speakers?

Nee, dat is niet nodig. Ga je een geluidsinstallatie huren bij Sanka Events dan ontvang je altijd professionele luidsprekers met ingebouwde versterker. Extra versterking is dus overbodig.

Heb ik technisch personeel nodig voor de bediening van de geluidsapparatuur?

Dit is afhankelijk van jouw evenement. Heb je een vrij standaard feest of een normale presentatie, dan zal dit niet snel nodig zijn. Ga je echter gebruik maken van de draadloze microfoons en eventueel meerdere geluidsdragers aansluiten op het mengpaneel? Dan is het handig dat iemand met verstand van zaken dit begeleidt. Dit kun je uiteraard zelf regelen of laten verzorgen door een van onze medewerkers.

Kunnen de luidsprekers tegen regen?

Nee, de speakers mogen niet in de regen staan. Uiteraard is het wel mogelijk om de boxen en stroomaansluitingen af te dekken met bijvoorbeeld een plastic zak. Dit maakt voor de kwaliteit van het geluid weinig verschil. Houdt dus bij het muziekinstallatie huren altijd het weer goed in de gaten.