Grote ballen huren? Zeskamp spellen | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1570

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Zeskamp Spellen > Grote Ballen

Grote Ballen huren

Foto's en video

Prijzen

Grote Ballen (per 2 stuks)

Afhaalprijs

70

Serviceprijs

85

Huurprijs extra dag

40

Begeleiding (per uur)

38

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Afmeting

Doorsnede opgeblazen bal is 2 meter

Gewicht

47 kg (per 2 stuks)

Stroombehoefte

660 Watt (230 Volt)

Transportafmeting

125 cm x 65 cm x 100 cm (per 2 stuks)

Toebehoren

Inclusief handblower en stroomhaspel

Toezicht

Continu toezicht door minimaal één volwassen persoon noodzakelijk

Capaciteit

2 personen gelijktijdig

Werkterrein

Advies speelveld circa 6 meter x 10 meter

Specificaties

Afmeting

Doorsnede opgeblazen bal is 2 meter

Gewicht

47 kg (per 2 stuks)

Stroombehoefte

660 Watt (230 Volt)

Transportafmeting

125 cm x 65 cm x 100 cm (per 2 stuks)

Toebehoren

Inclusief handblower en stroomhaspel

Toezicht

Continu toezicht door minimaal één volwassen persoon noodzakelijk

Capaciteit

2 personen gelijktijdig

Werkterrein

Advies speelveld circa 6 meter x 10 meter

Informatie

Grote Ballen huren

De Grote Ballen zijn waarschijnlijk een van de meest spectaculaire onderdelen van de zeskamp. De deelnemers zitten op handen en knieën op een hoogte van maar liefst twee meter bovenop deze reusachtige ballen.

Samenwerking is belangrijk

Hoewel er maar één persoon bovenop de bal zit, is samenwerking bij dit spel enorm belangrijk. De teamgenoten rondom de bal begeleiden deze en zorgen voor het juiste tempo. Rolt de bal te hard, dan glijdt de deelnemer er vanaf en moet deze weer opnieuw op de bal klimmen. Dat kost de nodige tijd en dus punten.

Wie durft?

Niet iedereen voelt zich prettig bovenop een zeskamp bal, maar er kan uiteraard naar hartelust worden doorgewisseld met alle personen die de uitdaging aan durven. Zolang de deelnemers met de rug naar het eindpunt zitten kan er ook weinig gebeuren en zullen deelnemers altijd op hun voeten terecht komen, mochten ze onverhoopt van de bal glijden.

Opgepompt met handblower

De Grote Ballen worden voor gebruik opgepompt met een elektrische handblower. Dit een klusje van enkele minuten. Indien wij de Grote Ballen bezorgen, zorgen wij ervoor dat deze gebruiksklaar worden gemaakt. Haal je de ballen zelf bij ons op, dan helpt de handleiding jou om de ballen op te blazen. Dit is niet moeilijk.

Andere spellen voor teambuilding

Naast de Grote Ballen kun je natuurlijk nog meer zeskamp spellen huren, waarbij teamwork enorm belangrijk is. Denk hierbij aan de Loopski’s, het Touwtrekken, de Loopslangen, de Skippyslangen voor kinderen, de Skippyslangen voor volwassenen of de Vliegende Tapijten.

Overige zeskamp spellen

Bij de Duozakken, het Frisbeespel en het Platen Denkspel wordt er in kleinere groepjes samengewerkt. Daarnaast verhuren we meerdere waterspellen, zoals de Waterkakbroeken, de Waterhelmen, de Sponzenrace, het Dienbladspel en het Duikspel. De laatste twee spellen kun je het beste spelen in een opblaasbaar zwembad.

Zeskamppakket huren

Ga je meerdere spellen combineren, dan kun je waarschijnlijk het beste een pakket zeskamp spellen huren. Sanka Events biedt drie verschillende pakketten aan. Zeskamp Pakket Budget bestaat uit zes onderdelen naar keuze. Zeskamp Pakket Basic bestaat uit acht spellen naar keuze. Wil je zelfs tien verschillende spellen inzetten, dan kun je het beste Zeskamp Pakket Deluxe huren. Je hebt dan een prachtig aanbod voor de deelnemers.

Stormbanen en attracties

Wil je een echte blikvanger toevoegen aan jouw sportdag of zeskamp, dan kun je ook een stormbaan huren of een andere grote attractie huren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de attractie Slingerbal, het Gladiatorenspel, Sumoworstelen of Mega Beerpong. Ook de opblaasbare voetbalboarding in combinatie met Bubble-Voetbal zijn een geweldige activiteit, waarover de deelnemers nog lang zullen napraten.

Complete zeskamp op maat

Mocht je zelf geen zin of geen tijd hebben om alles te regelen, dan kunnen wij ook voor jou de complete zeskamp organiseren. Wij nemen jou dan al het geregel uit handen en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Uiteraard kun je vooraf al jouw wensen doorgeven, die wij vervolgens zullen verwerken in het programma.

Interesse in Grote Ballen huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: