Dienbladspel huren? Zeskamp spellen | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1465

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Zeskamp Spellen > Dienbladspel

Dienbladspel huren

Foto's en video

Prijzen

Dienbladspel

Afhaalprijs

15

Serviceprijs

17

Huurprijs extra dag

5

Begeleiding (per uur)

38

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Gewicht

8,3 kg

Transportafmeting

70 cm x 70 cm x 70 cm

Toebehoren

Set bestaat uit vier dienbladen, twee kuipen, twee maatbekers, circa twintig ranjabekers, zestien sponzen en een tuinslang

Capaciteit

20 personen gelijktijdig

Werkterrein

Advies speelveld circa 6 meter x 10 meter

Specificaties

Gewicht

8,3 kg

Transportafmeting

70 cm x 70 cm x 70 cm

Toebehoren

Set bestaat uit vier dienbladen, twee kuipen, twee maatbekers, circa twintig ranjabekers, zestien sponzen en een tuinslang

Capaciteit

20 personen gelijktijdig

Werkterrein

Advies speelveld circa 6 meter x 10 meter

Informatie

Dienbladspel huren

Het Dienbladspel is één van de vele waterspellen die je kunt huren voor jouw zeskamp. De deelnemers lopen met een dienblad een parcours. Op de dienbladen staan bekers die gevuld zijn met water. Het is de bedoeling zoveel mogelijk water “naar de overkant” te krijgen. Onderweg worden ze echter door de tegenstander bekogeld met sponzen, waardoor niet alle waterbekers ongeschonden de overkant halen.

Combinatie met zwembad

Het Dienbladspel wordt helemaal tof als de deelnemers over de loopbrug van ons opblaasbaar zwembad moeten lopen. Deze wiebelbrug maakt het extra lastig om geen water te verspillen. Wie haalt de overkant en wie valt er in het water?

Ga je een opblaasbaar zwembad huren, dan kun je ook meteen het Duikspel hierin spelen, waarbij de deelnemers op zoek moeten naar voorwerpen van hun eigen teamkleur.

Nog meer waterplezier

Ook op het “vasteland” kun je veel plezier beleven aan onze waterspellen. Zo kun je een parcours uitzetten voor een Sponzenrace. Zoek je bijzondere spellen met water, kies dan voor de Waterhelmen of de Waterkakbroeken. Verkoeling gegarandeerd.

Overige zeskamp spellen

Uiteraard kun je bij ons ook de traditionele zeskamp spellen huren, zoals Touwtrekken, Loopski’s en Duozakken. Bekijk voor alle opties ons overzicht met Zeskamp Spellen.

Compleet zeskamppakket huren

Ga je meerdere zeskamp spellen gebruiken voor jouw evenement of sportdag? Dan kun je het beste kiezen voor een zeskamppakket. Zeskamp Pakket Budget bestaat uit 6 verschillende onderdelen die je zelf mag kiezen. Je kunt ook Zeskamp Pakket Basic (8 onderdelen) of Zeskamp Pakket Deluxe huren (10 onderdelen).

Eindeloos combineren

Maak jouw zeskamp helemaal op maat met bijvoorbeeld een stormbaan, Sumoworstelen of Mega Beerpong. In de categorie Sport & Spel en bij de Attracties vind je talrijke opties om jouw programma nog spectaculairder te maken. Ook Bubble-Voetbal is een echte blikvanger.

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag en kunnen voor jou zelfs een complete zeskamp organiseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Interesse in Dienbladspel huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: