Glazen huren? In handige kratten incl. afwas | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Glazen

Glazen huren

Glazen huren? Als je een wat groter feest of evenement organiseert, is de kans groot dat je niet voldoende glaswerk in huis hebt voor alle gasten. Uiteraard wil je toch graag dat iedereen uit een schoon glas kan drinken. Glazen huren is dan een goede oplossing.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor het glaswerk huren:

Verschillende soorten glazen huren

Het is vooraf altijd lastig inschatten hoeveel gasten bier, wijn of frisdrank drinken. Ga je glaswerk huren, dan kun je er dus maar beter voor zorgen dat je van alle soorten glazen voldoende hebt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij Sanka Events kun je de volgende soorten glazen huren:

Glazen huren zonder af te wassen

Ga je bij Sanka Events glaswerk huren, dan hoef jij je niet druk te maken over de afwas. Je mag alle glazen vuil retour geven, wij zorgen voor de rest. We stellen het wel zeer op prijs als alle glazen na afloop helemaal leeg zijn. Dat voorkomt dat er tijdens het transport geknoeid wordt met restjes drinken.

Sanka Events zorgt ook voor de drank

Behalve glazen huren kun je bij Sanka Events ook alle drank voor jouw feest of evenement regelen.

Wij leveren bier, wijn en frisdrank (indien gewenst gekoeld) op jouw locatie. Na afloop mag je alle flessen die niet geopend zijn kosteloos aan ons retour geven en wordt alleen het daadwerkelijke verbruik met jou afgerekend. Super makkelijk en praktisch dus.

Om de drank lekker koud te houden kun je bij ons ook een koelkast huren of een koelwagen huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten kunnen genieten van een heerlijk koel drankje.

Wil je meer dan alleen glazen huren?

Misschien wil je niet alleen glaswerk huren, maar bijvoorbeeld ook een biertap huren. Ook voor de aankleding van jouw evenement kun je bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Wil je glazen huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als er glazen stuk gaan?

Ga je glazen huren, dan kan het natuurlijk voorkomen dat er één of meerdere glazen kapot gaan. Is dit het geval? Geef het dan even bij ons aan wanneer je de glazen terug komt brengen of deze door ons worden opgehaald. Kapot glaswerk wordt achteraf door ons vervangen en aan jou gefactureerd. De kosten die wij per kapot glas in rekening brengen, staan vooraf al transparant aangegeven op jouw offerte en bevestiging.

Waar moet ik op letten als ik de glazen zelf vervoer?

Klanten die glaswerk huren en deze komen ophalen en terugbrengen bij onze loods, zijn zelf verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van deze glazen. Al het glaswerk is degelijk verpakt in kunststof kratten, waardoor de kans op schade minimaal is. Desondanks is het natuurlijk aan te raden om zeer zorgvuldig om te gaan met het breekbare glaswerk.

Hoeveel glazen heb ik nodig per gast?

Dit is een lastig te beantwoorden vraag. Ga je glaswerk huren, bedenk dan eerst hoeveel gasten je verwacht en hoe lang het feest of evenement duurt. Je kunt er grofweg vanuit gaan dat jouw gasten gedurende het eerste uur van het feest gemiddeld drie drankjes drinken en daarna gemiddeld twee drankjes per uur.

Je moet verder natuurlijk ook rekening houden met factoren als de leeftijd van de gasten, de setting van het feest (wordt er veel alcohol gedronken of juist niet) en het feit of jouw gasten met de auto of ander vervoer komen.

Als je tussendoor de mogelijkheid hebt om glazen te spoelen, dan adviseren wij om in totaal twee glazen per gast te tellen. Het eerste glas is dan gespoeld en weer bruikbaar, voordat de gasten hun tweede drankje op hebben.

Heb je geen idee hoe de verdeling zal zijn qua bier, wijn en frisdrank? Dan kun je voor de zekerheid beter wat extra glaswerk huren.

In welke hoeveelheden zijn de glazen verpakt?

Glaswerk huren gaat altijd per krat. Bierglazen zijn per 50 stuks verpakt, een krat wijnglazen bestaat uit 32 stuks en een krat frisdrankglazen bestaat uit 64 glazen. Onze champagneglazen zijn per 49 stuks opgeborgen in een handige krat die makkelijk te vervoeren is. Ranjabekers zijn per stuk te huur.