Servies huren? Inclusief afwas en bezorgen | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Servies

Servies huren

Organiseer je een etentje of een feest en wil je servies huren? Bij Sanka Events kun je snel en eenvoudig alles regelen wat je nodig hebt.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor de servies verhuur:

Servies verhuur voor grote groepen

Als je een brunch, een lunch of een diner organiseert voor een grote groep gasten, is de kans aanwezig dat je zelf onvoldoende servies in huis hebt. En je wilt, als goede gastvrouw of gastheer, natuurlijk wel zorgen voor een mooi gedekte tafel en alles tot in de puntjes regelen. Het moet er immers representatief uitzien.

Servies huren voor je eigen evenement

Maar ook voor een verjaardagsfeest, het bedrijfsfeest of een barbecue met de buurt kan het voorkomen dat je extra servies nodig hebt. Onze servies verhuur helpt jou hierbij.

Verschillend servies huren

Bij Sanka Events kun je onder andere dinerborden en gebaksbordjes huren. Maar ook soepkommen en borrelbakjes behoren tot het assortiment.

Wil je jouw gasten ontvangen met koffie en thee, dan kun je koffiekopjes en theeglazen huren. Samen met melkkannetjes, suikerpotten of volledige roomstellen maak je het plaatje compleet.

Servies huren inclusief bestek

Behalve servies kun je bij Sanka Events ook bijpassend bestek huren, zoals messen, vorken, gebaksvorkjes en meerdere soorten lepels.

Servies verhuur uitbreiden met glazen

Heb je ook glazen nodig? Uiteraard kun je ook die toevoegen aan jouw reservering. Zo hebben wij glazen voor onder andere bier, wijn, frisdrank en champagne in de verhuur.

Servies huren inclusief afwas

De afwas is bij de servies verhuur van Sanka Events inbegrepen. We verzoeken je vriendelijk om eventuele etensresten zelf in de afvalbak te gooien. Wij zorgen er vervolgens voor dat al het servies netjes wordt afgewassen en schoongemaakt. Hier heb jij dus geen omkijken naar.

Servies huren en zelf vervoeren

Ga je bij Sanka Events servies huren, dan kun je ervoor kiezen om dit zelf te vervoeren. Alles is netjes en schoon verpakt in kratten.

Houd er wel rekening mee dat als je het servies zelf vervoert, je dan verantwoordelijk bent voor eventuele schade tijdens het transport.

Servies verhuur inclusief transport

Je kunt er ook voor kiezen om het gehuurde servies door Sanka Events te laten bezorgen en op te halen. Dan hoef je dit zelf niet te regelen.

Wil je servies huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als servies kapotgaat?

Het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat er servies kapotgaat tijdens het gebruik of het eigen transport. Wij verzoeken jou om dit bij teruggave aan ons te melden.

Tijdens de schoonmaak zullen wij inventariseren wat de exacte schade is. Achteraf zullen we dan de kosten voor de vervanging van de kapotte materialen van de servies verhuur aan jou factureren.