Loper huren? Meerdere kleuren en afmetingen | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Lopers

Loper huren

Loper huren? Bij Sanka Events kun je lopers huren in verschillende kleuren en afmetingen. Daarnaast verhuurt Sanka Events ook afzetpaaltjes en meerdere kleuren afzetkoorden.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor de loper verhuur:

Loper huren als warm welkom

Als je een goede eerste indruk wil maken en jouw gasten op een feestelijke manier wilt ontvangen, dan is het gebruik van een loper een goede oplossing. Jouw bezoekers zullen stralen als ze met zo’n chique entree worden verwelkomd.

Een loper huren heeft iets extra’s

Er zijn veel gelegenheden waarbij een loper zorgt voor een warm welkom of de boodschap van jouw evenement kan versterken. Zo zie je lopers als ontvangst bij gala’s, bruiloften en jubilea. Maar ook bij een modeshow, beurs of VIP-ruimte hoort natuurlijk een loper.

Een loper huren als tijdelijke oplossing

In de meeste gevallen heb je een loper maar één of enkele keren nodig. Het is dan vaak niet praktisch om hiervoor een loper te gaan kopen.

Een loper huren is meestal een betere oplossing. Je kunt dan per evenement kiezen welke kleur en afmeting loper het meest geschikt is. Bovendien hoef je de loper niet zelf op te slaan en te bewaren.

Loper huren in verschillende kleuren

Uiteraard is rood de meest gekozen kleur als je het hebt over een ontvangst met loper. Maar soms is het leuk om hiervan af te wijken en te kiezen voor een andere kleur, die misschien net iets beter past bij jouw specifieke situatie.

Bij Sanka Events kun je daarom ook een blauwe loper of een zwarte loper huren. Handig voor Black Friday of als blauw de kleur is van bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo of clubtenue.

Verschillende afmetingen loper huren

Ieder evenement is weer anders en vraagt om andere oplossingen als het gaat om de entree. Daarom verhuren wij meerdere lopers met ieder een andere lengte of breedte. Zo kun je de loper kiezen die het beste past bij jouw feest.

Loper huren inclusief afzetpaaltjes

Vaak oogt alleen een loper een beetje kaal en “niet af”. Daarom kun je afzetkoorden en afzetpaaltjes huren in combinatie met een loper.

De chromen paaltjes passen bij iedere kleur loper en de afzetkoorden zijn net als de lopers te huur in de kleuren rood, blauw en zwart. Zo kun je altijd bijpassende afzetkoorden bij jouw loper huren.

Loper huren voor binnen en buiten

Al onze lopers kunnen binnen worden gebruikt. Voor gebruik buiten hebben we speciale lopers die waterbestendig zijn en niet afgeven bij regen. Kleine gaatjes in de lopers zorgen ervoor dat er geen overtollig water op de lopers blijft staan, waardoor de gasten eventueel zouden kunnen uitglijden.

Extra aankleding voor jouw evenement

Wil je behalve een loper ook nog andere aankleding huren voor jouw feest of evenement? Sanka Events verhuurt meerdere eyecatchers. Ook skytubes en ballondecoraties dragen bij aan een feestelijke entree.

Je kunt bepaald kleurgebruik ook doorvoeren in de rest van de aankleding. Denk bijvoorbeeld aan statafelrokken, heliumballonnen of discolampen in de kleuren van jouw bedrijf of vereniging.

Wil je een loper huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Moet ik de loper na afloop zelf schoonmaken?

Na gebruik zorgen wij ervoor dat de lopers eventueel gedroogd en gestofzuigd worden. Dit hoef je dus niet zelf te doen. Je bent er wel voor verantwoordelijk dat er geen brandgaten en kauwgomplekken op de lopers ontstaan. Dit brengt namelijk schade met zich mee die meestal niet kan worden hersteld. In dat geval zullen we de kosten voor herstel of vervanging van de loper aan jou factureren.

Moet ik een loper vastplakken aan de grond, zodat deze niet verschuift?

Nee, dat is niet nodig. Al onze lopers hebben voldoende eigen gewicht, waardoor ze mooi op hun plek blijven liggen als ze eenmaal zijn uitgerold. Het is wel belangrijk om de uiteinden van de loper even de juiste kant op te “krullen”, zodat jouw gasten niet struikelen over het begin of einde van de loper.

Kan ik de lopers zelf vervoeren?

In principe is dit geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de breedte van de loper de lengte van de rol is, wanneer de loper is opgerold. Dus een loper van twee meter breed wordt uiteindelijk een rol van twee meter lang. Dit past niet zomaar in ieder voertuig.

Uiteraard kun je ook gebruik maken van de service van Sanka Events en de loper laten bezorgen en weer ophalen op jouw locatie.

Kan ik bij jullie ook een loper kopen?

Klanten die een loper in een bepaalde afmeting of in een specifieke kleur willen, kunnen bij ons ook een loper kopen in plaats van een loper huren. Dit betreft lopers van mindere kwaliteit die in principe zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Informeer gerust naar de mogelijkheden.