Poffertjeskraam huren voor jouw event? | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Poffertjes

Poffertjeskraam huren

Een poffertjeskraam huren voor jouw feest of evenement? Bij Sanka Events heb je dit snel en gemakkelijk geregeld. Je bepaalt tevens zelf of iemand van jullie de poffertjes bakt, of iemand van ons.

Hieronder vind je de opties van een poffertjeskraam of poffertjesplaat huren. Ook kun je bij ons het complete plaatje afnemen, dus ook alle ingrediënten die je nodig hebt om de poffertjes te bakken.

Poffertjeskraam huren gegarandeerd een succes

Wil je een poffertjesplaat huren of een poffertjeskraam huren op jouw eigen locatie? Wij komen graag naar jou toe en leveren in principe in heel Nederland.

Of het nu gaat om een personeelsfeest, een kerstmarkt of een familiefeest: poffertjes zijn overal geliefd. Ook op scholen en bij verenigingen zijn wij vaak te gast om poffertjes te bakken en uit te delen. Jong en oud houden van dit lekkere, traditionele tussendoortje, eventueel met wat poedersuiker als finishing touch.

Poffertjes volgens Oud-Hollands recept

Wie kent ze niet, de ambachtelijke poffertjes met poedersuiker, een klontje boter of stroop? Ga je een poffertjeskraam huren, dan haal je behalve een smakelijk tussendoortje ook een hoop gezelligheid naar jouw feest of evenement. Alleen de geur al brengt mensen in een positieve stemming.

Complete poffertjeskraam huren

Je kunt ervoor kiezen om alleen een poffertjesplaat te huren. Dan krijg je behalve de elektrische plaat ook alle toebehoren geleverd, zoals ingrediënten om zelf poffertjes te maken.

Wil je het wat grootser aanpakken, dan is een poffertjeskraam huren een uitstekend idee. De poffertjes machine staat dan op een mooie kraam met oranje aankleding. Daarnaast hoort bij de kraam ook nog een statafel met een nette oranje rok. Een echte eyecatcher dus.

Andere heerlijke versnaperingen

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor smaakvolle toevoegingen voor je event of feest, dan kun je bij ons ook nog informeren naar andere opties. Denk bijvoorbeeld aan een popcornmachine huren of het huren van een suikerspinmachine.

Het bakken van de poffertjes

Ga je een poffertjeskraam huren en zelf poffertjes bakken, dan zal dat in het begin even wennen zijn. Je moet een feeling krijgen voor de hoeveelheid deeg die je gebruikt en wanneer je de poffertjes moet omdraaien. Ook het draaien van de poffertjes zelf is een vaardigheid op zich.

Heb je eenmaal door hoe het werkt, dan is het een kwestie van een beetje snelheid ontwikkelen, zodat je een grote hoeveelheid poffertjes tegelijk kunt bakken. Je kunt dus prima een poffertjesplaat huren en zelf poffertjes bakken.

Sanka Events de poffertjes laten bakken

Wil je een poffertjesplaat huren, maar heb je geen zin of tijd om zelf te bakken? Dan kun je gebruik maken van onze service en komt één van onze medewerkers verse poffertjes bakken bij jou op locatie.

Wil je een poffertjeskraam huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de poffertjesplaat?

Bij Sanka Events kun je een poffertjesplaat huren met 100 doppen. Je kunt dus tot 100 poffertjes tegelijk bakken. Het is flink aanpoten om dit bij te houden. Je kunt natuurlijk (tussendoor) ook minder doppen gebruiken. De plaat heeft twee bedieningsknoppen, dus je kunt ook 50 doppen ‘uit zetten’ en deze tijdelijk niet gebruiken.

Wat heb ik allemaal nodig om poffertjes te bakken?

Ga je een poffertjesplaat huren bij Sanka Events, dan heb je zelf verder helemaal niets nodig. Onze speciale poffertjesmix wordt met water gemengd tot een heerlijk beslag. Alle benodigdheden (zoals een mixer, deegkommen, etc.) worden meegeleverd, dus aan werkelijk alles is gedacht.

Hoe worden de poffertjes geserveerd en wordt dit meegeleverd?

De poffertjes worden doorgaans per vijf stuks geserveerd op een kartonnen schaaltje. De gasten kunnen zelf bepalen of er poedersuiker of stroop overheen moet. Ook kunnen ze zelf een vorkje en servetje pakken. Ga je een poffertjesplaat huren bij Sanka Events, dan worden ook al deze benodigdheden meegeleverd.

Hoeveel stroom verbruikt de poffertjesplaat?

Onze 100-dops-platen hebben twee aansluitingen van 230 Volt per aansluiting. Iedere plaat van 50 doppen verbruikt circa 2200 Watt stroom. Wil je dus gebruik maken van alle 100 doppen, dan heb je twee afzonderlijke stroomgroepen nodig. Krachtstroom is niet nodig, maar ga je een poffertjeskraam huren, dan is het wel belangrijk om vooraf goed naar het stroomplan te kijken.

Kan ik poffertjes binnen en buiten bakken?

Ja, dat is geen enkel probleem. Je kunt een poffertjesplaat huren voor binnen of een poffertjeskraam huren voor buiten. Plaats je de bakplaat binnen, houd er dan wel rekening mee dat je deze niet recht onder een rookmelder zet. Deze kan door de dampen van de poffertjes geactiveerd worden.