Bestek huren? Makkelijk geregeld incl. afwas | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Bestek

Bestek huren

Bestek huren voor jouw evenement of etentje? Huur bij Sanka Events snel en eenvoudig messen, vorken, lepels en ander bestek.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor de bestek verhuur:

 

Bestek huren voor jouw feest

Als je bijvoorbeeld een diner, lunch of ontvangst organiseert voor een grote groep mensen, is de kans groot dat je niet genoeg bestek hebt voor al jouw gasten. Als gastvrouw of gastheer wil je uiteraard wel zorgen voor een mooi gedekte tafel. Bestek huren biedt dan uitkomst.

Verschillende soorten bestek huren

Bij Sanka Events kun je verschillend bestek huren. Zo kun je voor een etentje messen, vorken en lepels huren. Natuurlijk hebben we ook dessertlepels voor het toetje.

Ook als je op zoek bent naar gebaksvorkjes of koffielepeltjes voor een ontvangst met koffie, thee en gebak, helpen we je graag verder.

Bestek huren inclusief servies

Als je een evenement organiseert voor een grote groep mensen en je gaat bestek huren, dan heb je waarschijnlijk ook extra servies nodig. Bij Sanka Events kun je ook terecht voor het huren van onder andere:

Overig catering-materiaal huren

Wij verhuren niet alleen bestek en servies, maar ook glazen, koelkasten, keukenapparatuur en overige catering toebehoren en verbruiksartikelen. Kortom: alles wat je nodig hebt, vind je bij Sanka Events.

Mis je iets in ons overzicht: neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Bestek huren inclusief afwas

Na een geslaagd event hoef jij je niet druk te maken om de afwas. Wij zorgen ervoor dat bij de bestek verhuur alles wordt geregeld omtrent het schoonmaken van het materiaal. Je kunt het bestek na gebruik dus gewoon gebruikt aan ons teruggeven.

Bestek huren en laten bezorgen

Zoals alle materialen die je bij Sanka Events kunt huren, kunnen we ook het gehuurde bestek op jouw locatie komen bezorgen en weer ophalen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het zelf te komen ophalen en terugbrengen bij onze loods.

Wil je bestek huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.