Ranjakoe huren of limonadekoe huren? | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Ranjakoe

Ranjakoe huren

Wil je een ranjakoe huren? Bij Sanka Events staat onze limonadekoe klaar om op jouw feest of evenement te verschijnen.

We bieden twee soorten kleuren aan (wit en oranje). Bekijk de opties en vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Grote opblaasbare limonadekoe huren

Op een groot evenement met veel kinderen moet er (zeker op een warme dag) vaak iets te drinken worden geregeld voor de kids.

Een opblaasbare koe huren is natuurlijk wel een bijzondere manier om het drinken voor de kinderen te organiseren. De ranjakoe vindt bij ons vooral gretig aftrek voor evenementen van scholen en verenigingen.

Opblaasbare koe huren als publiekstrekker

Ga je bij ons een ranjakoe huren, dan heb je niet alleen een leuke en originele attractie voor de kinderen, maar tegelijkertijd een ruim twee meter grote eyecatcher. De levensgrote opblaasbare koe trekt bij ieder evenement veel bekijks en is een vrolijke aandachtstrekker.

Witte of oranje ranjakoe huren

Bij Sanka Events heb je de keuze uit twee kleuren ranjakoe. Kies je voor de meest realistische optie, dan kun je natuurlijk het beste de witte opblaasbare koe huren. Dit is een standaard witte koe met zwarte vlekken, zoals iedereen deze kent.

Wil je de originele variant of huur je de koe bijvoorbeeld voor Koningsdag, dan kun je het beste onze oranje limonadekoe huren.

Toebehoren inbegrepen bij ranjakoe huren

Ga je een opblaasbare koe huren bij Sanka Events, dan krijg je er alle benodigde toebehoren erbij. De koe kun je aansluiten op een blower die lucht in de koe blaast. Binnen 2 minuten is hij opgeblazen. Uiteraard krijg je ook een stroomhaspel erbij en haringen om de koe veilig te verankeren.

Daarnaast bestaat de koe uit een onderstel en een uier-systeem met reservoir, van waaruit de ranja naar de koe wordt geleid. Per keer kan de koe met ruim 15 liter ranja worden gevuld.

Om het helemaal af te maken leveren we er ook nog twee krukjes en een grasmatje bij. Kortom: een ranjakoe huren bij Sanka Events is compleet verzorgd.

Limonadekoe huren inclusief installatie

Het op- en afbouwen van de ranjakoe kun je zelf doen. Dit is makkelijk, aangezien het hele slangensysteem al door ons is gekoppeld.

Kies je voor maximaal gemak, dan kun je de koe natuurlijk ook door ons laten bezorgen en opbouwen. Zo heb je hier geen omkijken naar, dat kan een prettige gedachte zijn.

Nadat de koe eenmaal is gevuld kunnen de kinderen (en stiekem ook de volwassenen) hun eigen drankje ‘melken’, net als de echte boer dat doet.

Ranjakoe huren met ingrediënten

Je kunt zelf zorgen voor ranja en bekers, maar deze kunnen ook worden meegeleverd door Sanka Events. Dit kun je zelf aangeven als je een limonadekoe huurt.

Wil je een ranjakoe huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Past de ranjakoe in een personenauto?

Ja, ga je een limonadekoe huren, dan kun je deze vervoeren met een normale personenauto. De losse onderdelen van de koe zijn zo verpakt dat deze in iedere auto gemakkelijk op de achterbank passen.

Moet ik de ranjakoe zelf schoonmaken?

Nee, je hoeft de ranjakoe niet zelf schoon te maken. Na elke verhuuropdracht zorgen wij ervoor dat de slangen, het reservoir en de rest van het uiersysteem volledig worden doorgespoeld en schoongemaakt. Zo weet je zeker dat je altijd een volledig schone ranjakoe krijgt.

Van welk materiaal is de opblaasbare koe?

De limonadekoe zelf is van stof. Dit proberen we natuurlijk na ieder gebruik zo grondig mogelijk te reinigen, maar zeker op de witte koe blijven er soms wat ‘extra vlekken’ achter, bovenop de vlekken die de koe al van zichzelf heeft. Dit valt in het grote geheel nagenoeg niet op, dus je kunt met een gerust hart een ranjakoe huren.

Druppelt de ranjakoe als deze niet wordt gemolken?

Bij een ranjakoe huren krijg je een ‘melksysteem’ dat het druppelen van de uiers grotendeels voorkomt. Tevens hebben we een speciaal onderdeel op het slangensysteem gemonteerd, waardoor de ranja tussentijds niet steeds terugloopt in het reservoir.

Kinderen die beginnen te ‘melken’ krijgen dus vrijwel direct ranja uit de uiers. Uiteraard wordt er altijd wel wat ranja gemorst. Daarom wordt er een speciaal grasmatje meegeleverd, dat onder de koe kan worden gelegd.

Mag ik de ranjakoe ook vullen met iets anders dan ranja?

Onze ranjakoeien worden ook vaak gevuld met alleen water, zonder ranja. Je mag de koeien ook vullen met andere dranken. Let dan zelf wel goed op de hygiëne. Zo is het niet verstandig om de koe te vullen met dranken die gekoeld bewaard moeten worden, omdat dit in het reservoir niet mogelijk is (tenzij de buitentemperatuur koud genoeg is).

Kies je voor een ranjakoe huren en vul je die met iets anders dan ranja of water, geef het dan in ieder geval even aan ons door. Dan houden we hier extra rekening mee bij de schoonmaak achteraf.