Diversen - Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Diversen

Diversen

Bekijk hieronder alle toebehoren voor attracties en spellen die je bij Sanka Events kunt huren voor jouw evenement:

Goed om aan te denken

Als je een feest of evenement organiseert, moet je aan veel dingen denken. Bij Sanka Events worden bij alle materialen die je huurt de toebehoren die je hiervoor nodig hebt, meegeleverd. Maar er blijven altijd een paar zaken over waar je aan moet denken.

Zorg voor voldoende stroom

Ga je bij Sanka Events een opblaasbare attractie of een spel met een stroomaansluiting huren, dan wordt er standaard een stroomhaspel met een lengte van minimaal 40 meter meegeleverd. Hier hoef je dus niet zelf voor te zorgen.

Soms moet je echter een grotere afstand overbruggen tot een stopcontact en is het handig om extra stroomhaspels te hebben. Ook kan het voorkomen dat jouw evenement plaatsvindt op een locatie waar geen stroomaansluiting is. Een stroomaggregaat biedt dan uitkomst.

Denk aan een wateraansluiting

Gebruik je ons opblaasbaar zwembad of waterspellen, zoals de waterhelmen of de waterkakbroeken, dan heb je een wateraansluiting met tuinslang nodig. Heb je zelf geen tuinslang?

Sanka Events verhuurt tuinslangen van 25 meter lang, inclusief een bakje met vijf verschillende koppelstukken. Zo weet je zeker dat de tuinslang kan worden aangesloten op jouw kraan.

Speelveld uitzetten of markeren

Ga je zelf een sportdag of zeskamp organiseren, denk er dan vooraf over na hoe je het speelveld gaat markeren. Dat kan bijvoorbeeld met afzetlint en bouwplaatnagels, maar je kunt er ook voor kiezen om pylonnen te gebruiken.

Overige benodigdheden

Wat je verder nog nodig zou kunnen hebben zijn bijvoorbeeld gekleurde hesjes om de teams van elkaar te onderscheiden. Bij een groot evenement is het bovendien handig om extra pennen en klemborden te hebben, bijvoorbeeld als er scores moeten worden genoteerd.

Sanka Events verhuurt ook kuipen en emmers. Handig als je bijvoorbeeld zelf een spel hebt bedacht en hiervoor nog materiaal nodig hebt.

Wij helpen je graag

Zijn er nog andere materialen die je nodig hebt bij de organisatie en uitvoering van jouw eigen evenement? Laat het ons dan weten. We denken graag met je mee en helpen je waar mogelijk verder.

Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.