Biertap huren? Inclusief bier en toebehoren | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Biertap

Biertap huren

Biertap huren? Sanka Events verhuurt een mobiele tap met alle toebehoren voor jouw eigen feest of evenement.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden van de mobiele biertap verhuur.

Biertap verhuur voor een groot feest?

Bij feestjes met kleine groepen gasten kun je prima uit de voeten met flesjes bier. Maar organiseer je een groot feest met veel bezoekers, dan wil je liever een mobiele biertap huren.

Biertap huren maakt bier schenken eenvoudig

Een biertap heeft een professionele uitstraling. Jij en jouw gasten kunnen als volleerde kasteleins zelf hun biertje tappen.

Een groot voordeel van de biertap verhuur is dat je niet meer met talrijke kratten bier hoeft te slepen. Bovendien is het bier uit de tap direct koel, in tegenstelling tot de flesjes bier die je allemaal vooraf moet koelen.

Biertap huren voor iedere gelegenheid

Je kunt gebruik maken van onze mobiele biertap verhuur voor jouw verjaardagsfeest of bruiloft. Misschien organiseer je een bedrijfsfeest of een buurtfeest met barbecue? Of je wil een mobiele biertap huren om samen met je vrienden te proosten dat jij je diploma hebt gehaald?

Mobiele biertap verhuur

Bij Sanka Events kun je een mobiele biertap huren met alles erop en eraan. De professionele tapinstallatie is watergekoeld en makkelijk verplaatsbaar. De mobiele bar heeft een wasbak met kraan, zodat je tussendoor vieze bierglazen kunt schoonmaken.

Biertap huren inclusief toebehoren

Uiteraard worden bij de mobiele biertap verhuur alle toebehoren meegeleverd. Denk hierbij aan koolzuurgas, een aan- en afvoerslang voor de spoelbak en koppelstukken om de bierslangen aan de fusten te koppelen. Ook kleine barbenodigdheden, zoals afschuimers en viltjes, worden meegeleverd.

Op- en afbouw bij biertap verhuur

Ga je een mobiele biertap huren, dan kun je deze door Sanka Events laten bezorgen en opbouwen. Wij zorgen ervoor dat alles juist wordt aangesloten en goed werkt.

Wil je de mobiele bar liever zelf ophalen en terugbrengen bij onze loods? Dat is uiteraard ook mogelijk. Houd bij de keuze van jouw transportmiddel wel rekening met de grootte en de hoogte van de bar.

Biertap verhuur inclusief bediening

Het is natuurlijk leuk om op jouw eigen feestje zelf een biertje te tappen. Maar soms, bijvoorbeeld bij een groter bedrijfsfeest, is het fijner als dit voor jou wordt geregeld.

Sanka Events neemt jou deze zorgen graag uit handen. Bekijk onze drankarrangementen voor compleet verzorgde arrangementen, zodat je zelf nergens omkijken naar hebt.

Schoonmaak van de mobiele bar

Na afloop van jouw feest of evenement mag je de tapinstallatie gebruikt aan ons retour geven. Wij zorgen ervoor dat deze weer brandschoon is voor het volgende gebruik.

Fusten bier en drank voor jouw feest

Natuurlijk kun je bij Sanka Events ook meteen fusten bier en andere drank bestellen voor jouw evenement. Zo heb je alles in één keer geregeld.

Partyverhuur van Sanka Events

Behalve een mobiele biertap kun je bij Sanka Events ook alle andere materialen huren die je nodig hebt voor de organisatie van jouw feest. Denk bijvoorbeeld aan:

Wil jij een mobiele biertap huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Waar moet ik rekening mee houden bij het plaatsen van de bar?

Ga je een mobiele biertap huren, dan is het belangrijk om deze op een strategische plaats neer te zetten. Jouw gasten moeten makkelijk bij de bar kunnen komen en rondom de bar moet voldoende ruimte zijn om te bewegen.

Zorg ervoor dat de overige vaten bier dicht in de buurt van de tapinstallatie staan, zodat je snel van fust kunt wisselen als dit leeg is.

Hoeveel glazen bier kun je tappen uit een 50 liter fust?

Uit een vat bier van 50 liter kun je ongeveer 180 tot 200 zogenoemde “vaasjes” of 225 tot 250 ”fluitjes” bier tappen. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van de tapervaring van het barpersoneel. Onervaren tappers zullen meer bier “verspillen” dan ervaren tappers.

Heb ik een tapvergunning nodig?

Voor de mobiele biertap verhuur voor de horeca of een openbaar evenement, heb je een tapvergunning nodig. Voor het tappen van bier op een besloten feest heb je doorgaans geen tapvergunning nodig.

Zorg ervoor dat jij je vooraf goed informeert en op de hoogte bent van de wetgeving omtrent alcoholhoudende dranken.