Skippyslangen huren? Speciaal voor kinderen | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1459

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Zeskamp Spellen > Skippyslangen Kinderen

Skippyslangen huren voor kinderen

Foto's en video

Prijzen

Skippyslangen Kinderen (per 2 stuks)

Afhaalprijs

50

Serviceprijs

60

Huurprijs extra dag

30

Begeleiding (per uur)

38

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Afmeting

Doorsnede 40 cm en 2,6 meter lang

Gewicht

13,4 kg (per 2 stuks)

Stroombehoefte

660 Watt (230 Volt)

Transportafmeting

65 cm x 40 cm x 30 cm (per 2 stuks)

Toebehoren

Inclusief handblower en stroomhaspel

Capaciteit

8 personen gelijktijdig

Lengtebeperking

Best geschikt voor personen kleiner dan 150 cm

Werkterrein

Advies speelveld circa 6 meter x 10 meter

Specificaties

Afmeting

Doorsnede 40 cm en 2,6 meter lang

Gewicht

13,4 kg (per 2 stuks)

Stroombehoefte

660 Watt (230 Volt)

Transportafmeting

65 cm x 40 cm x 30 cm (per 2 stuks)

Toebehoren

Inclusief handblower en stroomhaspel

Capaciteit

8 personen gelijktijdig

Lengtebeperking

Best geschikt voor personen kleiner dan 180 cm

Werkterrein

Advies speelveld circa 6 meter x 10 meter

Informatie

Skippyslangen huren voor kinderen

Bij Sanka Events kun je Skippyslangen huren voor kinderen en Skippyslangen huren voor volwassenen. Het verschil zit in de dikte van de slang. Omdat kinderen kortere benen hebben is de kinderslang minder dik (40 cm) dan de slang voor volwassenen (50 cm). 

Als graadmeter kun je het beste de gemiddelde lengte van de kinderen aanhouden. Voor kinderen kleiner dan 150 cm adviseren wij de Skippyslangen voor kinderen. Personen die groter zijn dan 150 cm kunnen ook uit de voeten op de Skippyslangen voor volwassenen. Bij twijfel of bij een gemengde groep deelnemers kun je het beste kiezen voor de Skippyslangen voor kinderen.

Skippieën kost veel energie

Wat op het oog een eenvoudig spel lijkt, is stiekem misschien wel het fysiek zwaarste onderdeel van de hele zeskamp. Het springen zelf is natuurlijk een koud kunstje, maar doordat je met vier personen op de Skippyslang zit, is timing van groot belang. Springt er één persoon niet mee, dan gaat de hele Skippyslang niet vooruit. Dit maakt de Skippyslangen ook tot een uitstekend spel voor teambuilding. Je bereikt immers alleen je doel als je met zijn allen perfect samenwerkt.

Spellen met samenwerking

Naast de Skippyslangen zijn er nog tal van andere zeskamp spellen, waarbij samenwerking van groot belang is. Zo kun je bij Sanka Events Loopski’s huren, Loopslangen huren, Touwtrekken huren, Platen Denkspel huren en Vliegende Tapijten huren. Al deze spellen worden gespeeld door minimaal vier deelnemers gelijktijdig.

Overige Zeskamp Spellen

Daarnaast zijn er nog diverse andere spellen, waarbij er individueel of in tweetallen wordt gespeeld en snel wordt doorgewisseld binnen een team. Dit zijn o.a. de Duozakken, het Frisbeespel en de Grote Ballen.

Verfrissende waterspellen

Voor sportdagen of zeskampen op warme dagen verhuurt Sanka Events ook meerdere waterspellen. Deze bieden de nodige verkoeling en natuurlijk een hoop plezier. De spellen die je hiervoor kunt inzetten zijn:

Zeskamp Pakket huren

Ben je van plan om meerdere zeskamp spellen te huren? Dan is het waarschijnlijk voordeliger om een pakket spellen te huren.

Zo kun je bijvoorbeeld Zeskamp Pakket Budget huren, waarbij je zes spellen mag uitkiezen. Wil je liever nog wat meer spellen inzetten op jouw evenement? Dan zijn het Zeskamp Pakket Basic (acht spellen) of het Zeskamp Pakket Deluxe (tien spellen) misschien goede opties voor jou.

Grote attracties als extraatje

Wil je een echte blikvanger tijdens jouw zeskamp, dan kun je ook nog een grote attractie of een stormbaan huren. Sanka Events verhuurt tal van attracties die je kunt inzetten als spel tijdens jouw sportdag. Denk hierbij aan Slingerbal, Sumoworstelen, Gladiatorenspel, Mega Beerpong, een Opblaasbaar Voetbalveld, Bubble-Voetbal of een opblaasbaar zwembad.

Combinatie met minder fysieke spellen

Vaak wordt er ook voor gekozen om de (wat meer fysieke) zeskamp spellen te combineren met andere spellen, zoals onze Oud Hollandse spellen of de XXL Spellen. Zo kun je een mooie mix maken tussen inspanning en tactiek c.q. behendigheid.

Compleet verzorgde Zeskamp

Uiteraard kun je met behulp van onze materialen alles zelf regelen. Vind je het fijn om deze zorg uit handen te geven? Dan kunnen wij voor jou ook een complete sportdag of zeskamp organiseren. Dan weet je zeker dat alles goed geregeld is en dat jij je nergens druk om hoeft te maken.

Interesse in Skippyslangen huren voor kinderen? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: