Zeskamp pakket Basic huren? 8 onderdelen | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1489

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Zeskamp Spellen > Pakket Basic

Zeskamp Pakket Basic huren

Foto's en video

Prijzen

Zeskamp Pakket Basic (acht spellen naar keuze)

Afhaalprijs

230

Serviceprijs

275

Huurprijs extra dag

115

Begeleiding (per uur)

38

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Stroombehoefte

660 Watt (230 Volt)

Toebehoren

Inclusief afzetlint, bouwplaatnagels en pylonnen

Specificaties

Stroombehoefte

660 Watt (230 Volt)

Toebehoren

Inclusief afzetlint, bouwplaatnagels en pylonnen

Informatie

Zeskamp Pakket Basic huren

Dit spellenpakket bestaat uit acht verschillende zeskamp spellen, die je zelf mag kiezen. Zo kun je helemaal zelf het programma van jouw sportdag of zeskamp bepalen. Natuurlijk kun je ook vertrouwen op onze jarenlange ervaring en het zeskamppakket door ons laten samenstellen.

Bepaal het aantal zeskamp spellen

Als acht verschillende onderdelen aansluiten bij jouw wensen, dan is dit pakket geschikt voor jou. Wil je meer spellen, dan kun je Zeskamp Pakket Deluxe huren. Je kunt dan zelfs tien verschillende spellen kiezen. Organiseer je een traditionele zeskamp, dan heb je aan zes onderdelen voldoende en kun je het beste Zeskamp Pakket Budget huren.

Zeskamp spellen die flink wat energie kosten

Zoek je spellen die erg vermoeiend zijn en dus fysiek veel van de deelnemers vragen? Dan mag de Skippyslangenrace zeker niet ontbreken. Je kunt zowel Skippyslangen voor volwassenen huren als Skippyslangen voor kinderen huren. Dit is het meest intensieve spel van alle zeskamp spellen. Ook het Touwtrekken, het Vliegend Tapijt en de Duozakken zijn vermoeiend en kosten de deelnemers veel kracht.

Bij spellen zoals de Loopslangen en de Loopski’s is vooral de samenwerking binnen het team van groot belang. Alleen door goed teamwork kun je bij deze spellen een hoge score behalen.

Waterspellen voor verkoeling

Je kunt ook kiezen voor één of meerdere waterspellen, zoals de Waterkakbroeken, de Sponzenrace of de Waterhelmen. Bij deze spellen is de kans aanwezig dat de deelnemers nat worden. Op een warme, zomerse dag is dat een fijne verkoeling tijdens jouw evenement.

Wil je nog meer water combineren met jouw zeskamp? Dan kun je ook nog een opblaasbaar zwembad huren. Dit is een groot bad met loopbrug. In en rondom dit zwembad kun je ook weer leuke spellen spelen, zoals het Dienbladspel en het Duikspel.

Overige spellen

Het spel met de Grote Ballen is altijd één van de blikvangers tijdens onze compleet verzorgde zeskampen. Hierbij zitten de deelnemers op een twee meter hoge bal. Ook het Frisbeespel is populair. Dit is weer net ’n wat ander spel dan de traditionele zeskamp spellen.

Combinatie van sport en spel

Als je niet alleen sportieve spellen wilt opnemen in jouw programma, maar ook enkele denkspellen dan heeft Sanka Events hier ook meerdere opties voor. Je kunt uiteraard kijken bij de Oud Hollandse spellen en de XXL spellen. In het menu Sport & Spel vind je bovendien ook meerdere leuke opties, zoals het Knopenspel en het Platen Denkspel.

Grote attracties als eyecatcher

Wil je echt een spectaculair onderdeel tijdens jouw sportdag of familiedag? Dan kun je een stormbaan huren of een van onze attracties huren. Denk hierbij aan het Gladiatorenspel, het Sumoworstelen, Slingerbal of bijvoorbeeld een Opblaasbaar Voetbalveld of Bubble-Voetbal. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom je er zelf niet helemaal uit wat goed zou passen bij jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag, zodat jouw evenement een groot succes wordt.

Interesse in Zeskamp Pakket Basic huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: