Skytube huren? Negen verschillende kleuren | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Skytubes

Skytube huren

Wil je een skytube huren? Bij Sanka Events kun je maar liefst negen verschillende kleuren skytube huren, met of zonder verlichting. Daarnaast kun je ook een los doek of een losse motor huren.

Bekijk hieronder de verschillende opties voor de skytube verhuur:

Skytube huren en opvallen

Met een of meerdere skytubes zorg je voor een wapperend welkom en trek je de aandacht van jouw publiek. De zes meter hoge luchtslangen hebben een feestelijk effect en zijn van grote afstand al te zien.

Doordat de doeken continu blijven bewegen vallen ze enorm op. Dit maakt de skytube verhuur uitermate geschikt als publiekstrekker.

Skytube huren voor jouw evenement

De skytube verhuur is geschikt voor verschillende soorten evenementen. Zo kun je je een skytube huren bij de opening van een nieuwe winkel of een nieuw pand.

Ook worden ze vaak gebruikt om een specifiek herkenningspunt te markeren, zoals de ingang van een terrein of gebouw.

Verschillende kleuren skytube huren

Bij Sanka Events kun je maar liefst negen verschillende kleuren skytube huren. Zo kun je kiezen voor de kleuren die overeenkomen met jouw bedrijfs- of verenigingskleuren.

Ook als jouw event plaatsvindt op een bijzondere dag of een bepaald thema heeft, heeft de skytube verhuur hiervoor meerdere mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld op Koningsdag voor de kleur oranje.

Wil je in plaats van een rechte buis liever een complete pop met armen en benen, dan kun je onze oranje skydancer huren.

Skytube verhuur in het donker

Overdag is een skytube een echte eyecatcher, maar soms in het wenselijk dat deze ook in het donker, bijvoorbeeld ’s avonds, goed zichtbaar is. Daarom verhuren wij ook motoren met verlichting.

Hierbij is een lamp ingebouwd in de ventilator. Deze lamp verlicht de binnenkant van de luchtslang, waardoor deze extra opvalt in het donker.

Hoe werkt een skytube?

De luchtslang bestaat uit dun vliegerdoek dat zes meter lang is. Dit doek wordt met klittenband bevestigd op een soort staande ventilator. Met behulp van een motor blaast de ventilator lucht omhoog, waardoor het doek gaat wapperen.

Een skytube huren en aansluiten

Het aansluiten is niet ingewikkeld. Allereerst wordt het doek met behulp van klittenband op de motor bevestigd. Daarna hoef je alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken, en het doek begint vrolijk te wapperen in de wind. Een stroomhaspel wordt altijd door ons meegeleverd.

Vervoer bij skytube verhuur

Je kunt gebruik maken van de service van Sanka Events en een skytube huren en door ons laten bezorgen en opbouwen. Je kunt echter ook makkelijk een of meerdere exemplaren in jouw eigen auto vervoeren.

Houd hierbij rekening met ongeveer de ruimte van één zitplaats voor het vervoeren van één motor. Als de doeken nog niet vooraf op de motoren zijn bevestigd kun je de motoren ook voorzichtig stapelen. Zo nemen ze nog minder ruimte in beslag.

Wil je een skytube huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Hoeveel stroom heb ik nodig bij de skytube verhuur?

De ventilator of motor verbruikt maximaal 1100 Watt. Je kunt de motor instellen op drie verschillende standen, afhankelijk van hoe hard het waait en hoe zeer je het doek wilt laten bewegen.

Moet ik bij het plaatsen ergens specifiek op letten?

Ja, ga je een skytube huren dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze niet te dicht tegen een gevel of ander object wordt geplaatst. Het vliegerdoek waarvan de luchtslang is gemaakt, is flinterdun.

Voorkom dat het doek aan bijvoorbeeld een dakgoot of ander scherp uitsteeksel blijft hangen. In dat geval scheurt het doek en dit kan vaak niet meer worden hersteld.

Wat moet ik doen bij hevige wind?

De skytube verhuur is niet geschikt voor gebruik bij hele hevige wind. Als het te hard waait zal de luchtslang niet verticaal, maar vooral horizontaal wapperen. Hierdoor kan het doek sneller beschadigen en voor overlast zorgen bij voorbijgangers.

Kan ik een skytube huren bij regen?

Bij regen adviseren we om de motoren tijdelijk uit te schakelen. Na de regenbui kunnen de airtubes direct weer worden gebruikt en zullen ze door de wind snel drogen.

Maken de motoren veel lawaai?

Het lawaai dat een motor maakt is mede afhankelijk van welke van de drie standen er wordt gekozen op de motor. Tijdens het voorbijlopen is het geluid van de ventilator niet storend, maar als jouw gasten langer in de buurt van een skytube verblijven, adviseren wij om minimaal vijf meter afstand te houden van een motor.

Het is bijvoorbeeld niet aan te raden om een airtube pal naast een informatiestand te plaatsen. Heb je niet genoeg ruimte om de skytube op een afstandje te plaatsen, bijvoorbeeld als je op een beurs staat? Dan kun je beter een andere eyecatcher huren of kiezen voor ballondecoraties.