Springkussen huren? Bekijk de ruime keuze | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Springkussens

Springkussen huren

Springkussen huren? De springkussens van Sanka Events zorgen voor uren speelplezier en blije gezichten. Bovendien maken wij het springkussen verhuur zo gemakkelijk mogelijk voor je. Wij zorgen (indien gewenst) voor het transport, de op- en afbouw en voor de begeleiding bij het luchtkussen.

Bekijk hieronder ons assortiment aan springkussens. Maak je keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Springkussen verhuur voor iedere leeftijd

Onze springkussens zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt ook specifiek een springkussen huren voor kleine kinderen tot circa 12 jaar oud, zoals bijvoorbeeld het Springkussen Krokodil of het Springkussen Clown. Deze luchtkussens hebben ieder een eigen thema en kinderen kunnen op zo’n speelkussen springen, klimmen, klauteren en glijden.

Wil je een springkussen huren voor grote kinderen? Kies dan voor een springkasteel zonder obstakels, zoals het Springkussen Skippie of het Springkussen Confetti. Deze opblaaskussens (ook wel bouncers genoemd) zijn ideaal voor deze doelgroep. Oudere kinderen kunnen hier naar hartenlust op springen en ravotten. Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor de huur van een springkussen.

Een springkussen huren is altijd een succes

Een attractie huren is populair bij ieder feest of evenement. Het zorgt voor veel vermaak op een kinderfeest, communie, familiedag of buurtfeest. En als de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders en overige volwassenen zelf ook optimaal genieten van bijvoorbeeld het bedrijfsfeest, straatfeest of verjaardagsfeest.

Een luchtkussen huren wordt behalve op een kinderverjaardag ook vaak gedaan bij een sportdag, zeskamp, braderie, dorpsfeest of personeelsuitje.

Maximale service bij springkussen huren

Ga je een springkussen huren, dan kan Sanka Events zorgen voor het transport van het luchtkussen en de op- en afbouw van de attractie. Wij adviseren jou om gebruik te maken van deze service, want dan weet je zeker dat alles goed en compleet verzorgd is.

Als je dit toch liever zelf doet, kun je het springkussen uiteraard ook komen ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo.

Bij de springkussen verhuur zijn altijd alle benodigde toebehoren inbegrepen:

  • Stroomhaspel
  • Matje om de schoenen op te plaatsen
  • Verankerings-set
  • Handleiding Springkussen

Springkussen huren in alle soorten en maten

Ga je een springkussen huren, dan heb je keuze uit diverse maten. Je kunt een groot springkussen huren of een klein springkussen huren. Let bij iedere attractie goed op hoeveel kinderen gelijktijdig gebruik kunnen maken van het springkussen. Het maximaal aantal kinderen dat gelijktijdig mag springen is vaak afhankelijk van de maten van het springkasteel.

Luchtkussens in diverse thema’s

Je kunt verschillende soorten springkussens huren. Zo zijn er luchtkussens met glijbanen en obstakels. Deze attracties zijn vaak geschikt voor jongere kinderen, zodat zij veilig kunnen klauteren, klimmen en glijden. Wij hebben een ruim aanbod aan themakussens, geschikt voor deze jonge doelgroep. Voorbeelden hiervan zijn het Springkussen Haai en het Springkussen Olifant.

Overdekt springkussen huren met dak

Je kunt ook een overdekt springkussen huren. Springkussen Skippie heeft een dak, waardoor het springvlak minder snel nat wordt bij regen. Let er wel goed op dat de elektrische blower van het luchtkussen altijd droog staat en voldoende lucht kan aanzuigen. Deze mag dus niet in de regen staan of worden afgedekt met een plastic zak.

Veilig en professioneel

Bij het springkussen verhuur is het natuurlijk belangrijk dat kinderen veilig kunnen springen en spelen. Al onze springkussens zijn behalve schoon ook van goede kwaliteit, gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Een luchtkussen moet goed worden verankerd en worden begeleid door een volwassen persoon. Je kunt hiervoor een medewerker van Sanka Events inhuren of zelf de begeleiding doen.

Als een springkussen niet kan worden verankerd met onze grote haringen, dan kun je stormblokken huren, waarmee het luchtkussen op de plaats wordt gehouden. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als de attractie op stenen of kunstgras wordt geplaatst. Zo blijft een springkussen huren altijd veilig.

Springkussen huren voor jong en oud

Het is verstandig om kinderen van verschillende leeftijden niet gelijktijdig op het springkussen te laten springen. Oudere kinderen spelen vaak een stuk wilder en houden niet altijd voldoende rekening met de jonge kinderen op het speelkussen.

Als er een groot leeftijdsverschil is tussen de gebruikers van de attractie, kun je misschien beter twee springkussens inzetten. Zo kunnen de kleine kinderen én de grote kinderen veilig spelen. Voor kinderen vanaf circa 12 jaar oud is een springkussen huren misschien niet meer spectaculair genoeg. In dat geval is een stormbaan huren een goed idee.

Springkussen huren voor ieder budget

De kosten voor een springkussen huren variëren afhankelijk van het soort springkussen en de grootte van het luchtkussen. Wij bieden voor alle springkussens aantrekkelijke prijzen met een uitgebreide service.

Wil je een goedkoop springklussen huren? Dan kun je het luchtkussen het beste zelf komen ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Op die manier bespaar je de kosten van transport en op- en afbouw.

Interesse in een springkussen huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Is er krachtstroom nodig voor deze attracties?

De stroombehoefte per springkussen is 1100 Watt. Voor de springkussen verhuur is dus geen krachstroom nodig. De blowers hebben een normale stekker en kunnen op het gewone elektriciteitsnet worden aangesloten. Wij zorgen voor alle benodigde kabels.

Hoe worden de springkussens verankerd?

Als de attracties buiten worden geplaatst en wij deze komen bezorgen en opbouwen, dan zorgen wij standaard voor de verankering van deze attracties. Dit gebeurt door middel van grote pinnen die met een hamer in het gras worden geslagen. Is verankering met pinnen niet mogelijk (bijvoorbeeld als de stormbaan op een andere ondergrond wordt geplaatst, zoals kunstgras of stenen) dan kun je stormblokken huren. Het luchtkussen wordt dan bevestigd aan deze grote kunststof blokken. Het is belangrijk dit vooraf duidelijk aan te geven, zodat wij de gewenste maatregelen kunnen treffen. Wordt het springkussen binnen geplaatst dan is het niet nodig om de attractie te verankeren.

Kan ik een springkussen huren voor binnen?

Een springkussen huren kan zowel voor binnen als voor buiten. Houd wel rekening met de grootte en hoogte van het springkussen. Als het springkussen door een enkele deur moet worden getransporteerd is het handig dit vooraf bij ons aan te geven.

Bezorgen jullie ook buiten Venlo en buiten Limburg?

Uiteraard ben je voor een springkussen huren in Venlo of springkussen huren in Limburg bij ons aan het juiste adres. Maar wij verzorgen ook attractieverhuur in de rest van Nederland en zelfs in België en Duitsland. Dus waar jouw activiteit ook plaatsvindt: wij zorgen ervoor dat alle materialen op de juiste locatie terechtkomen.