Hotdogkraam huren? Compleet verzorgd | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Hotdogs

Hotdogkraam huren

Hotdogkraam huren? Bij Sanka Events kun je terecht voor een hotdog verwarmer voor je eigen feest of evenement.

Bekijk hieronder de opties voor het huren van een hotdogmachine of kraam. Maak je keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Amerikaanse traditie

Ze zijn niet weg te denken uit het Amerikaanse straatbeeld: de hotdogs, ook wel ‘Ball Park Franks’ genoemd. Een worstje in een broodje: het hoort erbij als je bijvoorbeeld naar honkbalwedstrijden gaat kijken of als ‘snelle snack’ op straat.

Inmiddels is de hotdog over de hele wereld bekend en zijn er ook in Nederland steeds meer mensen die een hotdogkraam huren voor onder andere evenementen.

Een hotdog is een echte hongerstiller

De hotdog is er in vele varianten, vaak bedekt onder een laagje ketchup, mayonaise of mosterd. Als toppings worden vaak zuurkool, uitjes, augurken en diverse soorten kaas gebruikt.

Een hotdogkraam huren voor jouw gasten wordt vaak gewaardeerd, is onze ervaring. Bijna iedereen vindt het lekker, een hotdog is makkelijk te eten en het stilt de honger van jouw gasten. Het kan bijvoorbeeld ook goed gebruikt worden als vervanger van een lunch tijdens een event.

Een complete hotdogkraam huren

Je kunt bij ons een losse hotdogmachine huren, maar je kunt ook een complete hotdogkraam huren, die als eyecatcher extra uitstraling geeft aan jouw evenement.

Vanuit deze rode kraam delen we de hotdogs uit aan jouw gasten. Daarnaast bestaat de kraam ook nog uit een statafel met bijpassende rode rok. Hierop plaatsen we de sauzen en toppings, die de gasten zelf mogen pakken.

Andere heerlijke versnaperingen

Is het uitdelen van hotdogs niet precies wat je zoekt, bekijk dan eens onze andere opties. Je kunt namelijk ook een:

Keuze genoeg dus als je tegemoet wilt komen aan de lekkere trek van de bezoekers van jouw feest of evenement.

Hotdogkraam huren inclusief ingrediënten

Wil je bij Sanka Events een hotdogkraam huren, dan kun je, naast de worsten en broodjes, verschillende ingrediënten afnemen. Zo kun je kiezen uit vier verschillende sauzen (ketchup, mayonaise, mosterd en curry) en twee soorten toppings (augurkjes en uitjes).

Knapperige broodjes, net even anders!

In Amerika serveren ze de worsten in zachte broodjes, de zogenaamde ‘hot dog buns’, maar tegen die traditie in serveren wij de worst in knapperige broodjes.

Deze broodjes worden door ons op locatie afgebakken, waardoor jouw gasten altijd een warm, vers en knapperig broodje ontvangen. De hotdogs volgens ons recept smaken dus nog net een beetje beter.

Begeleiding van de hotdogkraam

Je kunt bij Sanka Events een hotdogkraam huren met of zonder begeleiding door Sanka Events. Heb je liever geen omkijken naar het uitdelen van de hotdogs? Maak dan gebruik van onze service en wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Wil je een hotdogkraam huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Van welk soort vlees zijn de hotdogs gemaakt?

Wij gebruiken Meica Hot Dogs. Deze malse worsten zijn sappig, stevig en vooral erg smaakvol. De worsten bestaan uit 77% varkensvlees en zijn glutenvrij.

Waarom gebruiken jullie harde broodjes voor de hotdogs?

Wij serveren de hotdogs standaard met knapperig afgebakken broodjes. Oorspronkelijk worden hotdogs met zachte broodjes geserveerd, maar uit ervaring weten wij dat de Nederlanders liever een hard broodje met worst eten. Uiteraard kunnen we op jouw verzoek ook zachte broodjes leveren.

Kunnen niet aangebroken ingrediënten na afloop worden teruggegeven?

In verband met de beperkte houdbaarheid van worsten en broodjes kunnen deze na afloop van een evenement niet retour worden genomen. De niet gebruikte sauzen en toppings kunnen wel kosteloos worden geretourneerd.

Wat doet de hotdogmachine precies?

Wij werken uitsluitend met professionele hotdogmachines van het merk Cretors. De machines verwarmen de broodjes en worsten op een gelijkmatige manier. Aan de achterkant van de machine zit een handig uitgiftesysteem.

Waarom leveren jullie een extra oventje bij de hotdogkraam?

We hebben gemerkt dat de klanten die onze hotdogkraam huren knapperige broodjes lekkerder vinden dan zachte broodjes, die vaak als ‘klef’ worden bestempeld. Daarom brengen we naast de hotdog verwarmer een extra oven mee om op locatie verse broodjes af te kunnen bakken.

Hoeveel hotdogs kunnen jullie maximaal per uur serveren?

In principe is er geen maximaal aantal hotdogs dat wij kunnen serveren. De machines en ovens hebben natuurlijk wel een maximale capaciteit, maar we kunnen dit indien nodig uitbreiden met extra apparatuur. De standaard hotdog verwarmer heeft een capaciteit van circa 60 hotdogs per uur.

Ga je een hotdogkraam huren en zelf de hotdogs klaarmaken en uitdelen? Dan kun je de capaciteit uitbreiden en een extra oven huren, een inductie kookplaat huren of een grote kookpan huren. Zo kun je in dezelfde tijd grotere aantallen hotdogs uitdelen vanuit één hotdogkraam.