Parasol huren? Groot formaat met zware voet | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2065

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Parasol

Parasol huren

Foto's en video

Prijzen

Parasol

Afhaalprijs

45

Serviceprijs

55

Huurprijs extra dag

10

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Afmeting

Parasol: 3 x 3 meter

Hoogte parasol: 2,7 meter

Hoogte volant: 2 meter

Parasolvoet: 55 cm x 55 cm x 9 cm

Gewicht

Parasol: 13 kg

Parasolvoet: 60 kg

Transportafmeting

Parasol ingeklapt: lengte 2,7 meter meter en doorsnede 25 cm

Parasolvoet: 55 cm x 55 cm x 9 cm

Informatie

Parasol huren voor extra schaduw

Parasol huren? Bij Sanka Events kun je een mooie, stijlvolle parasol huren. Ideaal voor ieder tuinfeest of ander evenement dat in de open lucht plaatsvindt.

De parasols van Sanka Events hebben een doorsnede van 3 x 3 meter. Hiermee creëer je in een handomdraai een mooie schaduwplek voor de gasten van jouw evenement. De parasols kunnen ook tegen een spatje regen en bieden daarmee ook een fijne schuilplek tijdens een korte bui.

Liever nog meer bescherming?

Een parasol huren zorgt voor prima bescherming tegen zon en regen. Wil je jouw gasten echter nog beter beschermen tegen deze weersinvloeden? Dan is een partytent huren een goed idee. Deze biedt behalve extra ruimte ook bescherming aan de zijkanten.

Parasol huren met extra stevige voet

De voeten van onze parasols hebben een gewicht van maar liefst 60 kilogram. Dit zorgt ervoor dat de parasol bij normale weersomstandigheden niet zal omwaaien. Dat maakt de parasol verhuur van Sanka Events extra veilig.

Parasol huren en laten plaatsen

Een parasol huren en zelf vervoeren is niet altijd eenvoudig. Behalve dat de parasol zelf te lang is om in een normale auto te vervoeren, weegt de voet ook nog eens 60 kilogram.  Daarom maken wij de parasol verhuur extra gemakkelijk voor jou en komen wij de parasol inclusief voet graag bij jou bezorgen, plaatsen en weer ophalen.

Wil je een parasol huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Veelgestelde vragen

Hoeveel personen passen onder één parasol?

De parasol heeft een oppervlakte van 3 x 3 meter. Hier passen met gemak tien personen onder. Uiteraard is dit mede afhankelijk van wat er verder onder de parasol staat, zoals bijvoorbeeld statafels. In dat geval kun je beter een extra parasol huren.

Ook moet je er rekening mee houden of de zon recht boven de parasol staat of dat deze laag aan de hemel staat en dus “schuin” op de parasol schijnt.

Waait de parasol nooit om?

We kunnen helaas niet garanderen dat een parasol nooit om zal waaien. Bij normale weersomstandigheden is de 60 kilogram zware parasolvoet ruim voldoende om het omwaaien van de parasol te voorkomen. Ook bij hele heftige wind zal de parasol niet snel wegwaaien, maar kan het wel gebeuren dat deze omvalt en verschuift.

Ga je een parasol huren, houd het weer (en dan vooral de windsnelheden) altijd goed in de gaten. Indien nodig kan een parasolvoet extra worden verzwaard met bijvoorbeeld in dekens gewikkelde stormblokken.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: