Koelwagen huren? Met of zonder drank mogelijk | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1788

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Koelwagen

Koelwagen huren

Foto's en video

Prijzen

Koelwagen

Afhaalprijs

185

Serviceprijs

200

Huurprijs extra dag

75

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Afmeting

Binnenmaten: 263 cm x 147 cm x 197 cm

Laadvloerhoogte: 59 cm

Gewicht

Eigen gewicht: 790 kg

Laadvermogen: 510 kg

Stroombehoefte

855 Watt (230 Volt)

Transportafmeting

Buitenmaat: 414 cm x 205 cm x 265 cm

Dissellengte: circa 150 cm

Toebehoren

Inclusief stroomhaspel

Werkterrein

Bij voorkeur op verharde ondergrond plaatsen

Informatie

Koelwagen huren

Bij Sanka Events kun je een mooie koelaanhanger huren voor jouw eigen feest of evenement. Hieronder vertellen we jou meer over onze koelwagen verhuur.

Koelwagen huren voor eten en drinken

Heb je thuis of op locatie extra koelruimte nodig voor eten en drinken? Dan is een koelaanhanger huren een geschikte oplossing. Hiermee blijven jouw levensmiddelen overal lekker vers en gekoeld.

 

Vaak is het praktisch om naast de koelwagen op locatie ook een of meerdere koelkasten beschikbaar te hebben.

Koelaanhanger huren voor andere zaken

Vooral in de zomer moeten ook andere producten vaak koel worden bewaard. Denk bijvoorbeeld aan groente, fruit en bloemen. Je kunt ook hiervoor een grote koelwagen huren.

Koelwagen huren voor jouw evenement

Een koelaanhanger huren is geschikt voor nagenoeg ieder evenement. Deze zorgt voor extra capaciteit thuis, zoals bij een communie, examenfeest of verjaardag.

 

Maar ook bij grotere evenementen, zoals een buurtfeest, een braderie of een festival, kun je gebruik maken van onze koelwagen verhuur.

Luxe koelaanhanger huren

Onze koelwagens hebben vier steunpoten, zodat deze stabiel staan op elke locatie. Ze zijn goed onderhouden en strak afgewerkt. Zowel de bodemplaat als de sandwichpanelen zijn goed geïsoleerd.

Koelwagen huren met enkele as

Onze koelaanhangers zijn enkelassers. Als bestuurder heb je dus alleen rijbewijs B nodig om deze te mogen trekken. Met een personenauto is de koelwagen eenvoudig te verplaatsen en op de plaats van bestemming te krijgen.

Koelaanhanger huren inclusief toebehoren

Ga je bij Sanka Events een koelwagen huren, dan zijn alle benodigde toebehoren inbegrepen. Zo krijg je van ons onder andere een stroomkabel om het koelaggregaat aan te sluiten op het stroomnet en een slot om de koelaanhanger mee af te sluiten.

Waarop letten bij koelwagen verhuur?

Op locatie moet je zorgen voor een stroompunt of een stroomaggregaat. De gewenste temperatuur kan digitaal worden ingesteld.

 

Houd er rekening mee dat het enige tijd duurt voordat de drank volledig gekoeld is. Kies je ervoor om ook de drank bij Sanka Events af te nemen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze reeds gekoeld bij jou wordt geleverd.

Koelaanhanger huren en zelf vervoeren

Als je de koelwagen zelf vervoert, hebben wij een kopie van jouw rijbewijs en ID-kaart nodig. Houd rekening met het gewicht van jouw eigen voertuig en het gewicht van de (al dan niet geladen) koelwagen.

Vanaf het moment dat de koelwagen aan jouw auto is gekoppeld, ben jij als bestuurder verantwoordelijk voor eventuele schade aan de koelaanhanger.

Eventuele schade aan de koelwagen wordt altijd in rekening gebracht. We vragen vooraf een borg van € 500,- voor de koelwagen.

Koelwagen huren en laten bezorgen

Uiteraard kunnen wij de koelaanhanger ook (met of zonder drank) afleveren op jouw locatie. Dan heb je hier zelf geen omkijken naar en ben je zelf niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan de koelwagen tijdens het transport.

Partyverhuur voor jouw evenement

Wil je ook nog andere materialen behalve de koelwagen huren? Wij verhuren nog veel meer materiaal voor jouw feest of evenement. Denk bijvoorbeeld aan:

Wil je een koelwagen huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Veelgestelde vragen

Kan de koelwagen ook koelen tijdens het transport?

Nee, dat is niet mogelijk. Het koelaggregaat moet middels een stroomkabel permanent met het stroomnet verbonden zijn, om te kunnen koelen. Je kunt wel een koelaanhanger huren inclusief drank. In dat geval kunnen we de drank in onze loods reeds koelen en gekoeld bij jou afleveren.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: