Projectiescherm huren? Opzicht en doorzicht | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1819

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Projectiescherm

Projectiescherm huren

Foto's en video

Prijzen

Projectiescherm

Afhaalprijs

55

Serviceprijs

70

Huurprijs extra dag

20

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Afmeting

Scherm: 213 cm breed en 160 cm hoog

Hoogte frame uitgeklapt: 320 cm

Gewicht

31,5 kg

Transportafmeting

In kist op wielen: 111 cm x 45 cm x 79 cm

Toebehoren

Inclusief opzicht- en doorzichtscherm

Werkterrein

Zorg voor minimaal 2,5 meter afstand tussen beamer en projectiescherm

Informatie

Projectiescherm huren

Projectiescherm huren? Bij Sanka Events kun je snel en eenvoudig een beamer scherm huren voor jouw eigen presentatie of voorstelling.

Projectiescherm huren voor jouw presentatie

Wil je jouw presentatie op een bijzondere locatie laten zien of een extra professionele uitstraling geven? Dan biedt een beamer scherm huren uitkomst. Toon jouw beelden moeiteloos in groot formaat voor een grote groep mensen, waar je maar wilt.

Mobiel inklapbaar projectiescherm huren

Bij Sanka Events kun je een beamer scherm huren van 160 centimeter hoog en 213 centimeter breed. Het inklapbaar scherm bestaat uit een aluminium frame van 32 x 32 mm, twee monteerbare poten en een monteerbaar projectiedoek, dat met drukknoppen aan het frame wordt bevestigd.

Beamer scherm huren met opzicht en doorzicht

Ons scherm wordt standaard geleverd met twee verschillende, naadloze projectiedoeken. Zo wordt er een mat, wit doek meegeleverd voor projectie van voren en een speciaal doek, waarbij het beeld van achter op het scherm kan worden geprojecteerd.

Let er wel op dat jouw beamer deze functie ondersteunt. Je kunt ook een beamer huren bij Sanka Events, waarbij je in spiegelbeeld kunt projecteren.

Projectiescherm huren i.p.v. projecteren op de wand

Natuurlijk kun je iedere willekeurige muur gebruiken om jouw beelden op te projecteren. Maar wist je dat de helderheid en de kleurweergave van het beeld met maar liefst 30% afneemt ten opzichte van projectie op een scherm?

Vooral in een niet volledig duistere ruimte wordt het licht op de muur onvoldoende gereflecteerd om goed en scherp beeld te krijgen. Vind je de kwaliteit van jouw voorstelling belangrijk? Dan kun je beter een beamer scherm huren.

Beamer scherm huren en zelf opbouwen

Het lichtgewicht scharnierend frame is gemakkelijk op te bouwen zonder gereedschap. De hoogte van het frame is in stappen van 15 centimeter op de gewenste kijkhoogte in te stellen.

Projectiescherm huren en zelf vervoeren

Ons beamer scherm is verpakt in een stevige, plastic transportkoffer op wieltjes. Deze koffer past op de achterbank van nagenoeg iedere personenauto. Je kunt de koffer dus prima zelf vervoeren.

Uiteraard kun je ook een beamer scherm huren en dit door ons laten bezorgen en opbouwen op jouw locatie.

Wil je een projectiescherm huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Veelgestelde vragen

Voor hoeveel gasten of kijkers is het scherm geschikt?

Ons scherm is geschikt voor een presentatie voor maximaal 125 tot 150 personen. Uiteraard is dit mede afhankelijk van het aantal details in jouw presentatie of voorstelling. Voor grotere groepen kun je beter een groter projectiescherm huren.

Wat is de afstand van de beamer tot het scherm bij volledig beeld?

Als je het volledige projectiescherm wilt benutten, staat jouw beamer gemiddeld op circa 2,5 meter afstand van het scherm. De exacte afstand is afhankelijk van de specificaties van jouw beamer.

Kan ik een beamer scherm huren en dit alleen opbouwen?

Als je erg handig bent, kun je ons projectiescherm alleen opbouwen. Het is echter aan te bevelen om het scherm met twee personen op te bouwen. Dat is vele malen makkelijker, met name bij het spannen van het scherm en het bevestigen van het frame aan de poten.

Kan ik ook een mobiel projectiescherm huren voor buiten?

In principe is ons mobiele scherm bedoeld voor gebruik binnen. Je kunt het uiteraard ook buiten gebruiken, maar dan moet je rekening houden met eventuele wind (je kunt bij ons stormblokken huren om het scherm te verankeren) en met de lichtinval. Hoe meer (direct) zonlicht op jouw scherm valt, hoe onduidelijker het beeld wordt.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: