Sponzenrace huren? Zeskamp spellen | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1489

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Zeskamp Spellen > Sponzenrace

Sponzenrace huren

Foto's en video

Prijzen

Sponzenrace

Afhaalprijs

15

Serviceprijs

17

Huurprijs extra dag

5

Begeleiding (per uur)

38

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Gewicht

5,6 kg (compleet)

Transportafmeting

De sponzen zitten in een kist van 41 cm x 31 cm x 16 cm

Capaciteit

20 personen gelijktijdig

Werkterrein

Advies speelveld circa 6 meter x 10 meter

Specificaties

Gewicht

5,6 kg (compleet)

Transportafmeting

De sponzen zitten in een kist van 41 cm x 31 cm x 16 cm

Capaciteit

20 personen gelijktijdig

Werkterrein

Advies speelveld circa 6 meter x 10 meter

Informatie

Sponzenrace huren

Een simpel, maar leuk waterspel is de Sponzenrace. Dit spel begint bij een grote kuip die gevuld is met water. In deze kuip worden sponzen onder water gedompeld, zodat deze zich volzuigen. Eindpunt is een maatbeker, waarin het resterende water dat zich dan nog in de spons bevindt, wordt uitgeknepen.

Om de race tussen begin- en eindpunt vorm te geven zijn er veel opties. Zo kun je de deelnemers een bepaald parcours laten afleggen. Een andere mogelijkheid is om verschillende teamleden op een afstand van elkaar te zetten en hen de sponzen te laten overgooien.

Andere waterspellen

Zo’n waterspel biedt natuurlijk heerlijke verkoeling tijdens een warme zomerdag. Wil je nog meer waterspellen opnemen in het programma van jouw sportdag of zeskamp? Huur dan een van de andere opties, zoals de Waterhelmen, de Waterkakbroeken, het Dienbladspel of het Duikspel

Voor dit laatste onderdeel heb je wel een bad nodig met een diepte van minimaal 50 centimeter, zoals bijvoorbeeld ons opblaasbaar zwembad.

Ruime keuze aan spellen

Behalve waterspellen kun je tal van andere zeskamp spellen huren bij Sanka Events. Voorbeelden hiervan zijn de Duozakken, het Frisbeespel, de Grote Ballen en het Platen Denkspel. Stuk voor stuk ludieke spellen, waaraan de deelnemers veel plezier zullen beleven.

Teambuilding

Naast bovenstaande spellen zijn er ook een aantal spellen die je met je hele team speelt en waarbij samenwerking dus van groot belang is:

Compleet pakket zeskamp spellen huren

Je kunt de spellen los bij ons huren. Wil je meerdere spellen inzetten tijdens jouw evenement? Dan kun je waarschijnlijk beter een voordelig spelpakket huren.

Zeskamp Pakket Budget bestaat uit zes verschillende spellen naar keuze. Wil je het iets groter aanpakken dan kun je Zeskamp Pakket Basic huren. Dit pakket bestaat uit acht verschillende spellen. Het grootste pakket is Zeskamp Pakket Deluxe met maar liefst tien verschillende zeskamp spellen naar keuze.

Groot uitpakken met een echte topattractie

Het is natuurlijk bijzonder leuk om naast de zeskamp spellen een grote attractie in te zetten tijdens jouw zeskamp of sportdag. Je kunt bijvoorbeeld een stormbaan huren of kiezen voor één van de vele attracties, zoals Slingerbal, Gladiatorenspel of Sumoworstelen.

Ook bijzondere spellen (zoals Bubble-Voetbal of Mega Beerpong) zullen jouw evenement nét dat beetje extra geven, waardoor het voor iedereen een dag wordt om niet snel te vergeten.

Interesse in Sponzenrace huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: