IJsfiets huren voor je feest of event? | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > IJsfiets

IJsfiets huren

IJsfiets huren? Bij Sanka Events kun je een moderne ijskar huren met authentieke uitstraling. Ons enthousiast personeel zorgt voor een snelle en vrolijke bediening van jouw gasten, zodat zij heerlijk kunnen genieten van ons ambachtelijk bereid schepijs.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Maak je keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan.

IJsfiets huren voor jouw feest

Wil jij op een leuke en originele manier vers schepijs uitdelen aan jouw gasten? Dan is een ijsfiets of ijskar huren een perfecte oplossing.

Onze ijsfietsen zijn echte blikvangers en stelen de show op jouw bedrijfsfeest, bruiloft of ieder ander evenement.

Mobiele ijskar huren met authentieke uitstraling

Ga je een ijsfiets huren bij Sanka Events, dan krijg je een ijsfiets die voldoet aan alle moderne eisen op het gebied van gemak, veiligheid en hygiëne.

Ondanks deze moderne snufjes hebben onze ijsfietsen een nostalgische uitstraling, die doet denken aan de ijsfietsen uit de jaren zestig van de vorige eeuw.

Volledige service bij ijsfiets huren

Huur je een ijskar aan huis of een ijskar op locatie, dan is dit altijd inclusief personeel van Sanka Events. Zo weet je zeker dat jouw gasten optimaal worden bediend. Voor onze medewerkers is het serveren van een heerlijk ijsje immers een koud kunstje.

IJskar huren inclusief schepijs

Het schepijs dat wordt geleverd bij het ijsfiets huren, wordt ambachtelijk bereid door Emiel van IJsco Fantastico.

Jij geeft vooraf aan hoeveel ijs je wilt gaan uitdelen en kiest zelf de smaken voor de mobiele ijskar op locatie. Hierbij heb je de keuze uit maar liefst 35 verschillende smaken schepijs.

Mobiele ijsvitrine huren

Behalve een ijsfiets huren kun je bij Sanka Events ook een mobiele ijsvitrine huren. Deze is uitermate geschikt voor kleine groepen of als je van tevoren nog niet precies weet hoe laat je het ijs wilt gaan uitdelen.

In tegenstelling tot bij het ijskar huren, kun je bij het mobiele ijsvitrine huren ook zelf de ijsjes scheppen.

Speciale website voor ijsfiets huren

Speciaal voor het ijsfiets huren en ijskar huren heeft Sanka Events een aparte bedrijfstak opgericht, genaamd Sanka IJsfiets. Daar vind je veel extra informatie m.b.t. het ijsfiets huren.

Zo vind je er een sfeerimpressie met foto’s en video’s van onder andere onze ijsfietsen, een ijskar aan huis en een ijskar op locatie.

Interesse in ijsfiets huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.