Biertafels huren? Makkelijk en snel geregeld | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Biertafels

Biertafels huren

Biertafels huren? Bij bijna ieder feest of evenement wordt er gebruik gemaakt van biertafel verhuur en dus zijn biertafels en bierbanken niet weg te denken uit de partyverhuur van Sanka Events. Je kunt biertafels samen met bierbanken als complete biertafelset huren, maar je kunt ook een losse biertafel of een losse bierbank huren.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor biertafels huren. Maak je keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Biertafels huren maakt het feest compleet

Vaak is het wenselijk dat de gasten van een feest of evenement kunnen zitten. Biertafels huren is dan een perfecte oplossing. Biertafels zijn degelijk en kunnen tegen een stootje. Ideaal dus om te gebruiken tijdens bijvoorbeeld jouw Oktoberfest, buurtfeest of barbecue met het personeel.

Biertafels huren met stoelen in plaats van banken

Je kunt de bierbanken ook vervangen en in plaats hiervan wat luxere stoelen huren. De zachte zitting en de rugleuning geven jouw gasten het gewenste extra comfort.

Brede en smalle biertafels huren

Bij de tafel verhuur heb je de keuze uit smalle en brede biertafels. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan zijn de smalle tafels voor jou waarschijnlijk beter geschikt, omdat deze minder plaats innemen dan de brede biertafels. Zeker als er bijvoorbeeld alleen wordt gedronken aan de tafels, zijn smalle biertafels huren een prima oplossing.

Wordt er aan de tafels gegeten of heb je veel ruimte nodig om spullen neer te zetten? Kies dan voor de brede variant. Op deze tafels kun je bijna anderhalf keer zoveel materiaal kwijt als op de smalle biertafels.

Biertafels en bierbanken zelf vervoeren

Zoals bij alle onderdelen van de feestverhuur van Sanka Events kun je ervoor kiezen om de gehuurde materialen zelf op te komen halen bij onze loods of door ons te laten bezorgen.

De biertafels en bierbanken zijn gemakkelijk in- en uitklapbaar en eenvoudig te verplaatsen. De losse tafels, banken en sets zijn stapelbaar en daarom makkelijk te vervoeren. Ga je biertafels huren, dan kun je er dus voor kiezen om dit zelf te doen.

Houd er wel rekening mee dat je voldoende ruimte hebt in jouw bus of aanhangwagen. De lengte van de tafels en banken is 220 cm. In verband met het gewicht (een set van één tafel en twee banken weegt ongeveer 50 kg) zijn er twee personen nodig om een biertafelset te tillen.

Biertafels huren en laten bezorgen door Sanka Events

Kies je liever voor optimaal gemak? Laat de biertafels en bierbanken dan door ons bezorgen en weer ophalen. Zo wordt het huren van biertafels extra makkelijk voor jou en heb je er zelf geen omkijken naar.

Andere materialen voor de partyverhuur

Vaak wil je behalve biertafels huren natuurlijk meerdere materialen huren voor jouw feest of evenement. De uitgebreide feestverhuur van Sanka Events helpt jou hierbij.

Zo kun je bij ons onder andere ook statafels huren, buffettafels huren en zitzakken huren. Organiseer je een groter feest en wil je advies? Wij helpen je graag verder.

Interesse in het huren van onze biertafels? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Hoeveel personen kunnen er aan één biertafel zitten?

Je kunt er standaard vanuit gaan dat er zeker zes personen aan één biertafel kunnen zitten. Heb je weinig ruimte en wil je graag dat er meer personen aan één tafel zitten? Voor kinderen en smalle volwassenen is het ook mogelijk om met acht personen aan één tafel te zitten. Jouw gasten hebben dan natuurlijk net iets minder ruimte dan wanneer er maar zes personen aan een tafel zitten.

Hoeveel stoelen passen er aan één biertafel?

Kies je ervoor om in plaats van bierbanken gebruik te maken van stoelen? Aan een losse biertafel kun je acht stoelen plaatsen, drie per lange zijde en twee aan de kopse kanten. Als je meerdere biertafels aan elkaar (of bijvoorbeeld tegen een muur) zet, dan moet je op die plekken de kopse kant uiteraard niet meetellen.

Is er genoeg ruimte om comfortabel te eten?

Ga je biertafels huren om aan te eten, kies dan voor de brede biertafels van 70 centimeter breed. Op deze tafels kun je twee borden tegenover elkaar zetten, zodat aan beide kanten van de tafel voldoende ruimte is om ontspannen te eten.