Sport- en spelmateriaal huren? Bekijk de opties | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Sport & Spel

Sport & Spel

Naast de zeskamp spellen, de Oud Hollandse spellen en de circus attributen, verhuurt Sanka Events nog meer spellen en sportmateriaal.

Bekijk hieronder de verschillende spellen die je kunt huren voor jouw eigen feest of evenement:

Oud en vertrouwd: XXL spellen

Onze XXL spellen (ook wel megaspellen genoemd) zijn enorm populair bij zowel kinderen als volwassenen. Het zijn levensgrote uitvoeringen van bekende spellen, zoals vier-op-een-rij, jenga en mikado.

Kinderen kunnen hier uren mee spelen, maar ook volwassenen raken snel weer verslaafd als ze deze spellen van vroeger herkennen. Vaak zie je dan ook dat ouders tegen hun kinderen spelen. Dat is natuurlijk superleuk.

De megaspellen zijn enorm laagdrempelig en een spelronde duurt niet heel erg lang. Deze aspecten maken de XXL spellen geschikt voor bijna ieder evenement. Het is een ideale ijsbreker of een leuke activiteit om even tussendoor te spelen. Al is onze ervaring dat de deelnemers of gasten het vaak zo leuk vinden, dat ze nog een keer willen spelen.

Nieuw en spectaculair: mega beerpong

In bijna iedere kroeg en op nagenoeg ieder feestje wordt er wel eens beerpong gespeeld. Twee teams gooien ping-pong-balletjes bij elkaar in rode en blauwe bekers. De verliezers moeten vaak een alcoholisch drankje “atten”.

Wij verhuren de XXL-variant van dit spel met grote rode en blauwe tonnen. Je kunt allerlei verschillende sporten beoefenen met dit spel. Of je het nu speelt met een voetbal, handbal, volleybal of frisbee: het doel blijft nog steeds om zoveel mogelijk “bekers” van de tegenpartij te raken.

Uiteraard kun je het spel ook zonder drank, maar gewoon voor punten spelen. Dat maakt Mega Beerpong geschikt voor elke sportdag, familiedag of bijvoorbeeld jouw buurtfeest.

Sportief met een stick

Unihockey en Bounceball zijn spellen die je met twee teams tegen elkaar speelt. Iedere speler heeft een stick en samen met jouw teamgenoten probeer je de bal in het doel van de tegenpartij te slaan.

Het spelen van unihockey is iets technischer dan het spelen van bounceball, waarbij de sticks te vergelijken zijn met knotsen. Beide spellen worden vaak ingezet tijdens sportdagen of zeskampen.

Bijzondere denkspellen

Naast de fysieke spellen verhuren wij ook zogenaamde denkspellen. Hierbij gaat het niet om techniek, kracht of uithoudingsvermogen, maar om het vinden van een slimme oplossing.

Het Knopenspel is bekend van het TV-programma Expeditie Robinson. Hierbij moeten de deelnemers zo snel mogelijk een knoop losmaken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Bij het Platen Denkspel gaat het om het verplaatsen van een stapel ronde platen. Er gelden echter specifieke spelregels, waardoor je goed moet nadenken over de te volgen tactiek.

Met name als je een gemengd gezelschap hebt qua leeftijd of fysieke capaciteiten, zijn denkspelen een hele leuke toevoeging voor jouw evenement. Je kunt het gebruiken als “rustmoment” tussen de sportievere spellen en de mensen met fysieke ongemakken, die bij de actieve spellen misschien niet volledig mee kunnen doen, kunnen hier op de voorgrond treden.

Sportmateriaal Gemeente Venlo

In opdracht van de Gemeente Venlo beheren we divers sport- en spelmateriaal, dat door onder andere basisscholen, voortgezet onderwijs en verschillende afdelingen binnen de gemeente, kosteloos bij ons kan worden geleend.

Wil je weten of ook jij gebruik kunt maken van dit sportmateriaal en welke voorwaarden hiervoor gelden? Bekijk dan onze speciale pagina met sportmateriaal van de Gemeente Venlo.

Gebruik maken van onze service

Zoals bij alle evenementen en verhuuropdrachten kun je ook bij het huren van sport- en spelmateriaal gebruik maken van onze service. Zo kunnen wij dit materiaal indien gewenst voor jou bezorgen, op- en afbouwen en begeleiden. Op de detailpagina’s van de verschillende spellen lees je verschillende mogelijkheden.

Spellen combineren met attracties

Wil je behalve kleinere spellen ook grotere attracties huren? Dan kun je bij Sanka Events bijvoorbeeld ook een stormbaan, springkussen of andere attractie huren. Denk hierbij aan Bubble-Voetbal, Sumoworstelen of het Gladiatorenspel.

Vaak worden de grote attracties met kleinere spellen gecombineerd. Zo heb je een afwisselend en uitdagend programma voor de deelnemers van jouw evenement.

Wil je sport- en spelmateriaal huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.