Zeskamp spellen huren? Bekijk alle opties | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Zeskamp Spellen

Zeskamp spellen huren

Zeskamp spellen huren? Met de zeskamp spellen van Sanka Events heb je leuke en originele ideeën om jouw eigen zeskamp te organiseren. Bovendien maken wij onze zeskamp spellen verhuur zo gemakkelijk mogelijk voor je. Wij verzorgen (indien gewenst) het transport, de op- en afbouw en de begeleiding van de zeskamp spellen.

Bekijk hieronder ons assortiment aan spelmaterialen voor jouw eigen zeskamp:

Eigen zeskamp organiseren

Ga je zelf een zeskamp organiseren dan komt hier veel bij kijken. Er moet van alles worden geregeld, zoals een schema voor de deelnemende teams, scheidsrechters en natuurlijk leuke onderdelen voor de zeskamp.

Sommige spellen kun je zelf verzinnen, maar voor wat extra spektakel wil je misschien zeskamp spellen huren of zelfs een opblaasbare attractie huren. Zo kun je als hoogtepunt van de zeskamp bijvoorbeeld een stormbaan huren of de attractie slingerbal huren.

Opblaasbare zeskamp spellen huren

Erg populair bij het organiseren van zeskampen zijn de opblaasbare zeskamp spellen. Zo kun je bijvoorbeeld opblaasbare grote ballen huren of opblaasbare skippyslangen huren. Dit zijn bijzondere zeskamp spellen die jouw evenement net wat extra’s geven.

Waterspellen huren

Ga je in de zomer een zeskamp organiseren dan kun je ook speciale water zeskamp spellen huren. Voorbeelden hiervan zijn het waterkakbroeken huren of het waterhelmen huren. Dit zijn spelonderdelen waarbij de deelnemers een beetje nat kunnen worden. Lekker verfrissend dus op een hete zomerdag. Wil je nog meer verfrissing dan kun je ook nog het sponzenspel huren.

Zeskamp spellen huren voor samenwerking

Bijna bij alle zeskamp spellen ligt de nadruk op samenwerking en teamwork. Er wordt met verschillende teams in een competitie tegen elkaar gestreden om te kijken welk team het sterkste is. De opdrachten kunnen vaak alleen goed worden uitgevoerd als de deelnemers goed samenwerken. Zeskamp spellen huren is dan ook erg goed voor de teambuilding en versterking van het groepsgevoel.

Fysieke zeskamp spellen huren

Ga je zeskamp spellen huren dan vragen veel zeskamp spellen best wel een fysieke inspanning. Voorbeelden hiervan zijn:

Natuurlijk bepalen de deelnemers en de organisatie zelf de intensiteit en mate van inspanning, maar het spelen van deze zeskamp spelletjes kan best wel vermoeiend zijn.

Zeskamp denkspellen

Als afwisseling voor alle sportieve spellen kun je ook voor denkspellen kiezen als onderdeel van jouw zeskamp. Hierbij moeten de teams juist goed nadenken in plaats van hard werken. Je kunt bijvoorbeeld XXL spellen huren. Dat zijn grote uitvoeringen van bekende spellen. Denk hierbij aan Mega Vier Op Een Rij of Mega Jenga. Maar je kunt bijvoorbeeld ook het Platen Denkspel of het Expeditie Robinson Knopenspel huren.

Zeskamp pakket huren

Je kunt bij ons losse zeskamp spellen huren, maar je kunt ook complete zeskamp pakketten huren. Dan heb je meteen een combinatie van meerdere spellen die je kunt inzetten op jouw eigen zeskamp. We hebben kleine en grote zeskamp pakketten waaruit je kunt kiezen:

Zeskamp spellen huren voor een sportdag

Ga je een sportdag organiseren dan is de zeskamp spellen verhuur zeer geschikt. Bij een sportdag voor de  basisschool of een introductie voor studenten is een zeskamp vaak een groot succes. De leerlingen zijn enthousiast en vinden het leuk om in competitieverband tegen elkaar te strijden.

Teambuilding bij zeskamp huren

Wil je teambuilding activiteiten organiseren dan kun je daar de zeskamp spellen heel goed voor inzetten. Je kunt de uitdaging nog groter maken en ook een opblaasbare attractie huren. Zo zorgt bijvoorbeeld het Gladiatorenspel huren voor extra strijd en uitdaging. Maar ook de normale zeskamp spellen zijn voor veel deelnemers grensverleggend.

Zeskamp spellen huren voor jong en oud

Ga je een zeskamp organiseren dan hoef je niet heel veel rekening te houden met de leeftijd van de deelnemers. Bijna alle zeskamp spelletjes zijn geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Bij bepaalde spellen is er een junior-uitvoering en een senior-uitvoering. Ga je bijvoorbeeld een opblaasbare skippyslang huren, dan heb je een speciale uitvoering voor kinderen en een uitvoering voor volwassenen.

Instructies sportdag spellen huren

Bij alle spelonderdelen leveren wij een praktische handleiding mee, waarop precies staat hoe je het zeskamp spel kunt spelen en hoe je het moet op- en afbouwen. Ook staan er in deze handleiding tips met betrekking tot de puntentelling en veiligheidsvoorschriften.

Huur zeskamp spellen met op- en afbouw

Sommige zeskamp onderdelen zijn direct klaar voor gebruik, andere spellen moeten worden op- en afgebouwd. De opblaasbare zeskamp spellen worden opgeblazen met een elektrische pomp. Dit is niet moeilijk, het kost alleen even wat tijd. Wil je hier liever geen omkijken naar hebben? Dan helpen we jou daar natuurlijk graag bij.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle zeskamp spellen altijd goed schoon, droog en in goede staat zijn. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de zeskamp spellen verhuur.

Zeskamp arrangementen huren

Als je de zeskamp of sportdag liever niet zelf wilt regelen (bijvoorbeeld omdat je niet weet waar je moet beginnen of te weinig tijd hebt) dan kunnen wij voor jou een compleet verzorgde zeskamp organiseren. Je kunt dan zelf kiezen hoe jouw meerkamp eruit komt te zien en bijpassende zeskamp spellen huren en opblaasbare attracties huren. Wij zorgen dan voor de verdere organisatie en begeleiding.

Zeskamp huren compleet verzorgd

Behalve het begeleiden van de zeskamp spellen kunnen wij ook alle overige randzaken verzorgen. Denk hierbij aan de aankleding van de locatie, muziek en nog veel meer.

Interesse in zeskamp spellen huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Ga je een sportdag organiseren en hiervoor zeskamp spellen huren, dan is het natuurlijk super vervelend als de dag in het water valt door heftige regen. Daarom hebben wij een “weergarantie” en mogen 6 kamp spellen tot 36 uur voor aanvang van de uitvoering kosteloos worden geannuleerd.

Is er begeleiding nodig bij alle zeskamp spelletjes?

De meeste onderdelen spreken voor zich en kunnen zonder begeleiding worden gespeeld. Vaak is het voor het verloop van de zeskamp of sportdag wel wenselijk dat er een scheidsrechter bij de spellen staat om de punten te tellen en de deelnemers tips en instructies te geven. Op de meegeleverde handleidingen staat extra informatie over bijvoorbeeld de puntentelling en uitleg over de spellen.

Zijn de zeskamp spellen veilig?

Ga je zeskamp spellen huren en een sportdag organiseren dan kan er natuurlijk altijd een blessure voorkomen bij één of meerdere deelnemers. Soms slaat een deelnemer de enkel om of valt iemand net ongelukkig in het heetst van de strijd. Meestal valt dit echter reuze mee. De spellen zijn zeer veilig, het hangt er ook een beetje vanaf hoe deelnemers hiermee om gaan. Ga je opblaasbare ballen huren of bijvoorbeeld een stormbaan huren dan is goede begeleiding wel belangrijk, zodat iedereen veilig kan meedoen.

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de spellen te spelen?

Wij werken meestal met een recht parcours van circa tien meter lang en circa vijf meter breed. In deze ruimte kunnen twee teams van zo’n acht personen per team tegen elkaar strijden. De teams gaan op en neer tussen bijvoorbeeld twee stukken afzetlint. Iedere keer dat een team op en neer gaat levert een punt op.

Wat is de meest ideale ondergrond om zeskamp spellen te spelen?

Wil je een sportdag organiseren of zeskamp organiseren dan adviseren wij om dit te doen op gras of in een sporthal. Dat is de fijnste ondergrond om de zeskamp spellen op te spelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om 6 kamp spelletjes te spelen op bijvoorbeeld zand of asfalt. In dat geval adviseren wij jou graag en kunnen wij aangeven welke spellen het meest geschikt zijn voor welke specifieke ondergrond.

Zijn de spellen geschikt voor alle leeftijden?

Ja, mensen van alle leeftijden kunnen meedoen aan een zeskamp. Uiteraard is het wel belangrijk om de spelregels en de spellen aan te passen op de fysieke gesteldheid van de deelnemers. Zo zijn er spellen die een flinke fysieke inspanning vragen en spellen die vooral denkwerk vereisen. Wij adviseren jou graag om het ideale zeskamp pakket samen te stellen voor jouw specifieke doelgroep.

Hoe nat worden de deelnemers bij de waterspellen?

Ga je waterkakbroeken huren of waterhelmen huren dan heb je een wateraansluiting nodig op locatie. Vooral bij de waterkakbroekenrace is stromend water nodig, omdat hierbij relatief veel water wordt verbruikt. Bij alle waterspellen geldt dat je deze kunt spelen zonder erg nat te worden, maar de ervaring leert dat deelnemers het maar wat leuk vinden om elkaar extra nat te maken. Ga je dus zeskamp spellen huren met water, houd er dan rekening mee dat hiermee wordt gestoeid en geknoeid.

Ik heb nog meer vragen over een zeskamp of sportdag, kunnen jullie mij helpen?

Heb je nog meer vragen over een zeskamp organiseren of een sportdag organiseren, neem dan contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in. Wij adviseren je graag.