Pipe and drape huren? Inclusief op- en afbouw | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1782

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Pipe and Drape

Pipe and Drape huren

Foto's en video

Prijzen

Pipe and Drape (per strekkende meter)

Afhaalprijs

25

Serviceprijs

30

Huurprijs extra dag

10

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Afmeting

Hoogte: traploos verstelbaar tot max. 4 meter

Breedte: per strekkende meter

Gewicht

Vloerplaat: 14 kg (per stuk)

Staander incl. pin: 5 kg (per stuk)

Ligger: 2,8 kg (per stuk)

Doek 4 meter x 3 meter: 7,5 kg (per stuk)

Transportafmeting

Voetplaat: 60 cm x 60 cm x 0,5 cm

Zak met staanders: 204 cm x 24 cm x 12 cm

Zak met liggers: 195 cm x 20 cm x 11 cm

Tas met pinnen: 46 cm x 26 cm x 14 cm

Doek in zak: 62 cm x 53 cm x 30 cm

Informatie

Pipe and drape huren

Pipe and drape huren? Bij Sanka Events huur je snel en eenvoudig mooie zwarte doeken om jouw locatie sfeervol aan te kleden.

Ruimte verdelen met behulp van pipe and drape huren

Als jouw feest- of evenementenlocatie eigenlijk te groot is, kun je met behulp van pipe and drape een afscheiding maken en bijvoorbeeld de ruimte verkleinen. Ook kun je een grote ruimte onderverdelen in meerdere kleinere ruimtes.

Daarnaast is pipe and drape uitermate geschikt voor het afschermen van privé-ruimtes en kunnen rommelige plekken (zoals een hoek voor de catering) uit het zicht van de gasten worden gehouden.

Pipe and drape huren zorg voor extra sfeer

De mobiele wanden kunnen ook worden gebruikt om een kale ruimte (zoals bijvoorbeeld een bedrijfsloods) sfeervol aan te kleden. De zwarte gordijnen zien er strak en professioneel uit. Met behulp van bijvoorbeeld gekleurde spots maak je er een verzorgd geheel van.

Zwart theaterdoek huren wordt eveneens gebruikt om zalen te verduisteren en om de akoestiek van een bepaalde ruimte te verbeteren. De zwarte doeken zijn hiervoor uitermate geschikt.

Pipe and drape huren op jouw evenement

Of het nu gaat om het aankleden van een feest in de loods, het afschermen van keukenruimte, het creëren van kleedruimte of het afzetten van een entree: pipe and drape helpt jou hierbij.

Verschillende afmetingen pipe and drape

Je kunt pipe and drape huren in alle gewenste afmetingen. Zowel de breedte van de liggers (tot drie meter per ligger) als de hoogte van de staanders (tot vier meter per staander) zijn traploos verstelbaar. Zo kun je ieder denkbaar formaat samenstellen.

Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar, maar je kunt uiteraard ook pipe and drape huren in complete sets (per strekkende meter). Heb je hulp of advies nodig? Wij denken graag met je mee en rekenen exact voor je uit wat je nodig hebt.

Op- en afbouw van jouw decor of aankleding

Sanka Events verzorgt indien gewenst de complete op- en afbouw van jouw pipe and drape systeem. Zo weet je zeker dat alles netjes en veilig wordt opgebouwd.

Wil je dit liever zelf opbouwen? Het plaatsen van het systeem en het ophangen van de doeken is niet erg moeilijk. De complete set kan op werkhoogte worden opgebouwd en daarna worden uitgeschoven. Hiervoor heb je geen gereedschap nodig.

Andere aankleding voor jouw locatie

Behalve pipe and drape huren, kun je bij Sanka Events ook andere aankleding huren voor jouw evenement. Denk bijvoorbeeld aan:

Wil je pipe and drape huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het systeem precies?

Pipe and drape is een soort truss-constructie en bestaat uit zware voetplaten met daarop gemonteerd verticale staanders. Deze staanders worden verbonden met liggers. Aan deze liggers wordt met behulp van klittenband zwart doek opgehangen.

Van welk materiaal is het zwarte doek?

Het doek is zwart moltondoek, weegt 165 gram per vierkante meter en is brandwerend. Het doek is geplooid, zodat het mooi naar beneden valt vanaf de liggers, waaraan het is bevestigd. Het doek is tevens gedeeltelijk geluiddempend.

Kan ik het materiaal zelf vervoeren?

Je kunt pipe and drape huren en dit zelf vervoeren. Houd er wel rekening mee dat de langste onderdelen circa twee meter zijn en dat de voetplaten acht kilogram per stuk wegen.

Moet ik reinigingskosten betalen?

Wij zorgen altijd voor schone doeken bij het pipe and drape huren. Mochten de doeken op jouw locatie zo smerig worden dat wij ze extra moeten reinigen, dan zullen we deze reinigingskosten in rekening brengen.

Het is vooral belangrijk om er bij het op- en afbouwen op te letten dat de doeken zo min mogelijk met de (veelal stoffige) grond in contact komen. Als wij de pipe and drape voor jou opbouwen letten we hier specifiek op.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: