Bubble voetbal huren? Ook voor kinderen | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Bubble-Voetbal

Bubble Voetbal huren

Bubble voetbal huren? Dit is één van de grootste rages als het gaat om voetbalspellen voor teamuitjes, sportdagen of bedrijfsuitjes. Je kunt bubbelbal huren en zelf spelen, maar wij kunnen ook een compleet bubbel voetbal arrangement voor jou organiseren, inclusief op- en afbouw en begeleiding van het bubbelbal.

Hoe gaat bubble voetbal huren in zijn werk?

Bubbelbal wordt gespeeld met grote opblaasbare voetbalpakken. Met deze bumper voetballen kunnen de deelnemers tegen elkaar aan botsen, vallen en rollen. Je kunt met de opblaasbare voetbalpakken zelfs over de kop rollen en zo een salto maken. Dit levert hilarische taferelen op. Oh ja, er wordt ook nog gevoetbald.

Verschillende namen voor bubble voetbal huren

Bubble voetbal huren wordt ook vaak anders genoemd, zoals bubbel voetbal huren, bubbelbal huren, bumperball huren of bumper voetbal huren. Met al deze termen wordt hetzelfde bedoeld.

Hoe weet je wie bij wie hoort?

Ga je bubbel voetbal huren dan kun je kiezen voor een set van acht bumperballen. Je kunt ook een of meerdere losse bubbel voetballen huren. De bubbelballen hebben twee verschillende kleuren, zodat ieder team een eigen kleur pak heeft. Om het helemaal duidelijk te maken kun je ook nog gekleurde hesjes huren.

Bubble-voetbal compleet verzorgd

Je kunt bij het bubbel voetbal huren kiezen voor een compleet verzorgd arrangement. In dat geval zorgen wij voor het opblazen van de ballen. Je kunt de bubbelballen ook zelf komen afhalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je krijgt dan een elektrische pomp mee en kunt de bumper voetballen zelf opblazen. Dat is niet moeilijk.

Is bubble voetbal huren veilig?

Bij bubbel voetbal huren zit je als deelnemer in het midden van een bubbelbal. Met twee gordels bevestig je de bal om jouw lichaam. Met jouw handen houd jij je vast aan twee handgrepen binnenin de bumper voetbal. De grote opblaasbare bal fungeert als stootkussen rondom de deelnemers.

Het belangrijkste bij het bumper voetbal huren is dat de deelnemers nooit met hun hoofd boven de rand van de bumperball uitkomen.

Bubble voetbal huren speciaal voor kinderen

Voor de jonge deelnemers kun je bubbel voetbal huren speciaal voor kinderen. Deze ballen zijn kleiner en lichter dan bij bubbelballen voor volwassenen. Let wel goed op dat je bij de keuze voor de grootte van de bubbelballen niet uitgaat van de leeftijd van de deelnemers, maar van de lengte.

In verband met de veiligheid is bumperball huren voor kinderen alleen geschikt voor deelnemers van maximaal 150 cm groot. Voor grotere kinderen moet je kiezen voor bubbelballen voor volwassenen.

Kun je bubbelbal spelen op iedere ondergrond?

Ga je bubble voetbal huren dan moet je rekening houden met de ondergrond waarop gespeeld wordt. De bumperballen kunnen snel beschadigen door scherpe voorwerpen, zoals steentjes. Daarom is het alleen toegestaan om op gras of in de zaal te spelen.

Geen zin om steeds de bal te gaan halen?

Bij het bubbel voetbal huren kan het nogal eens voorkomen dat de bal niet helemaal goed wordt geraakt en de verkeerde kant op gaat. Om dit te voorkomen kun je een opblaasbaar voetbalveld huren. Door deze voetbalboarding rolt de bal nooit ver weg en gaat het spel een stuk sneller. Bovendien heb je meteen twee doelen om op te spelen.

Interesse in bubble voetbal huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kun je bubbel voetbal spelen?

Als je voldoende plaats hebt kun je met grote groepen tegelijkertijd bubbelbal spelen. Ga je de voetbalboarding huren, dan adviseren wij om vier tegen vier te spelen of maximaal vijf tegen vijf.

Is bumper voetbal spelen vermoeiend?

Hoewel de bubbelballen niet superzwaar zijn, is het voetballen met een bumper voetbal best vermoeiend. Als wij zelf een sportdag organiseren of een zeskamp organiseren, dan kiezen wij er meestal voor om na maximaal vijftien minuten te wisselen. Houd er bij het bubble voetbal huren dus rekening mee dat je minder ballen nodig hebt dan deelnemers, omdat het wisselen best snel gaat. Uiteraard adviseren wij jou graag.

Zijn er speciale spelregels voor bubbel voetbal huren?

Er zijn geen speciale spelregels voor bubble voetbal huren. Het team met de meeste doelpunten wint. In verband met de veiligheid is het wel handig enkele afspraken te maken met de deelnemers. De belangrijkste afspraak is dat er niet wordt gebotst met deelnemers die niet rechtop staan en dus op de grond liggen. Het kan zijn dat zij net hun gordels aan het vastmaken zijn.

Hoe lang duurt het opblazen van de bubbelballen?

Bij het bubble voetbal huren wordt een elektrische pomp meegeleverd. In de ballen zit een draaidop, die je eraf kunt draaien. Het duurt iets minder dan vijf minuten om een bumper voetbal helemaal op te blazen. Na afloop kun je met dezelfde pomp de lucht weer uit de ballen zuigen, zodat ze minder plaats innemen voor opslag of vervoer.

Passen de ballen in een personenauto?

Houd er bij het bubbel voetbal huren rekening mee dat de ballen ook zonder lucht een flinke omvang hebben. Kies je voor acht of meer ballen bij het bubble voetbal huren, dan heb je echt een grote stationwagen, een busje of aan aanhangwagen nodig voor het vervoer. Of je kiest voor de service van Sanka Events en laat de ballen door ons bezorgen en opblazen.