Circus attributen huren? Voor jouw eigen circus | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Circus Attributen

Circus attributen huren

Circus attributen huren? Bij Sanka Events kun je veel verschillend en ludiek circusmateriaal huren voor jouw eigen circusproject.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor de circusverhuur. Maak jouw keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zelf artiest in plaats van circus huren

Als je iets wilt doen met het thema circus dan kun je natuurlijk een compleet circus huren inclusief artiesten. Veel leuker is het echter als jouw gasten of deelnemers niet alleen toeschouwer zijn, maar als zij zelf de artiesten zijn in jullie eigen circusvoorstelling.

Circusverhuur voor kinderen en volwassenen

Circusmateriaal huren kan voor jong en oud. Kinderen houden van experimenteren en laten hun fantasie graag de vrije loop. Maar ook volwassenen worden enorm creatief en bedenken samen de meest uiteenlopende acts.

Circus attributen huren is altijd een succes

Het mooie van circus activiteiten is dat deze enorm divers zijn. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, dat iedere deelnemer wel een onderdeel vindt dat hij of zijn leuk vindt om te doen. Dit zorgt ervoor dat bijna iedereen met plezier deelneemt aan een circusworkshop of circusactiviteit.

Verborgen talent van de artiesten

Circus attributen huren is een uitstekende manier om verborgen talenten bij de deelnemers te ontdekken. De meeste circus onderdelen zijn snel aan te leren en zorgen dus voor een enorme succesbeleving bij de deelnemers.

Grote circusattributen huren

Je kunt bij ons klein en groot circusmateriaal huren. Een van de bekendste onderdelen van het circus is natuurlijk het koorddansen, ook wel touwlopen genoemd. Ga je koorddansen huren dan leren de deelnemers om te balanceren op een vijf meter lang touw. Dit bevindt zich op ongeveer 50 centimeter boven de grond.

Circus attributen huren om te balanceren

Wat ook zeker niet mag ontbreken bij de circusverhuur zijn de loopballen en de looptrommels, waarop de deelnemers kunnen balanceren. Bij Sanka Events kun je een grote loopbal huren in drie verschillende kleuren. Dit is een van de moeilijkste onderdelen van het circus, maar vooral kinderen krijgen dit toch verbazingwekkend snel onder de knie.

Een looptrommel huren kan in drie verschillende maten. Leren lopen op zo’n berentrommel is iets eenvoudiger dan balanceren op een grote bal. Dat komt omdat de looptrommel alleen vooruit en achteruit beweegt en niet om de eigen as draait.

Acrobatiek hoort in ieder circus

Wat is een circus zonder acrobaten? Dat is natuurlijk geen echt circus. Daarom mogen een grote acrobatiekmat en acrobatiekladders niet ontbreken bij de circusverhuur. De deelnemers verzinnen de meest creatieve kunstjes. Als klap op de vuurpijl wordt er natuurlijk een megagrote menselijke piramide gebouwd.

Circus attributen huren om te jongleren

Jongleren is leuk om te zien en leuk om te doen. Daarom kun je veel verschillend circusmateriaal huren om te jongleren. Denk bijvoorbeeld aan ballen, vlaggen en kegels.

Kleinere circusspullen huren

Tot slot zijn er natuurlijk tal van kleinere circusmaterialen die je kunt huren. Denk hierbij onder andere aan een eenwieler, pedalo’s of bijvoorbeeld de rola bola. Maar ook de Chinese bordjes en de diabolo’s zijn natuurlijk onderdelen die bij de circusverhuur niet mogen ontbreken.

Circusverhuur inclusief op- en afbouw

De meeste onderdelen van het circus hoeven niet te worden opgebouwd en zijn al kant-en-klaar voor gebruik. Alleen het koorddansen bestaat uit verschillende onderdelen die op een specifieke manier moeten worden gemonteerd. Dit kun je zelf doen, maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om dit te laten verzorgen door een van onze medewerkers.

Circusmateriaal huren met begeleiding

Je kunt circusspullen huren en zelf de circusactiviteit organiseren. Met enthousiaste begeleiders kom je dan al een heel eind. Je kunt er ook voor kiezen om jouw evenement door ons te laten begeleiden. Wij kunnen bijvoorbeeld een circusworkshop geven of een compleet verzorgd circus op locatie regelen, inclusief een spetterende show als afsluiting. Dan weet je zeker dat alles goed is geregeld en veilig verloopt.

Wil je Circus Attributen huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.