Popcornmachine huren voor je feest of event? | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Popcorn

Popcornmachine huren

Wil je een popcornmachine huren voor je evenement of feest? Sanka Events helpt je verder. Je kunt er zelf voor kiezen of je er ook onze begeleiding bij wilt afnemen of enkel het huren van de machine.

Hieronder vind je de opties: je kunt kiezen of je wilt gaan voor een popcornmachine huren of misschien ga je voor het complete plaatje en kies je voor een popcornkraam huren.

Een popcornmachine huren is altijd een succes

Wil jij jouw gasten heerlijk laten smullen van zelfgebakken popcorn op jouw locatie? Dan is een popcorn machine huren echt iets voor jou.

Alleen al de heerlijke geur van verse popcorn brengt een stukje nostalgie en zorgt ervoor dat het water bij zowel volwassenen als kinderen in de mond loopt. Vaak zien we dat een pocornmachine of -kraam daardoor veel aandacht krijgt.

Complete popcornkraam huren

Je kunt bij Sanka Events niet alleen een popcornmachine huren, maar ook een complete popcornkraam huren. Onze kraam zal zeker de aandacht trekken van de aanwezige gasten op bijvoorbeeld een bruiloft, kinderfeestje of familiedag.

Andere heerlijke versnaperingen

Behalve een popcorn machine huren kun je bij ons ook verschillende andere funfoodapparaten en -kramen huren, zoals:

Stuk voor stuk overheerlijke traktaties die een goed alternatief kunnen zijn voor de popcorn verhuur.

Popcornmachine huren voor jouw evenement

Popcorn is natuurlijk vaak verkrijgbaar op kermissen, in attractieparken en in de bioscoop. Maar je kunt ook een popcornmachine huren voor een schoolfeest, buurtfeest of bedrijfsfeest.

Overal waar er iets te vieren valt, is het een feestelijke versnapering waar de mensen voor in de rij staan. Popcorn verhuur is geschikt voor binnen en buiten. Bovendien gaat popcorn bakken snel en eenvoudig.

Popcornmachine huren inclusief ingrediënten

Ga je een popcorn machine huren, dan heb je ook ingrediënten nodig om popcorn te bakken. Uiteraard leveren we alle benodigdheden mee, zoals maïs, suiker, olie en zakjes.

De ingrediënten zijn altijd hygiënisch en goed verpakt. Wij leveren meer porties dan je nodig denkt te hebben, zodat je op locatie nooit te weinig voorraad hebt. Achteraf hoef je alleen de aangebroken porties te betalen. De rest mag je zonder kosten weer retour geven.

Popcorn verhuur met begeleiding

Je kunt een popcornmachine of popcornkraam huren en zelf aan de slag gaan met het bakken van popcorn. Na een korte instructie is dat een makkelijke taak.

Als wij de machine bij jou bezorgen helpen we je graag op weg met de eerste bakbeurt. Ook ontvang je van ons een handleiding met de exacte instructies, zodat je het nog eens rustig kunt nalezen.

Wil je dat alles goed geregeld is en zelf nergens naar hoeven omkijken? Dan kun je het beste kiezen voor popcorn verhuur met begeleiding. Dan wordt jou alles uit handen genomen en zorgen onze medewerkers ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van heerlijk warme, versgebakken popcorn.

Altijd een schoon apparaat

Uiteraard wil iedereen een schone popcornmachine huren. Daarom maken wij de machines na ieder gebruik zelf grondig schoon voor de volgende klant. Dit hoef je dus niet zelf te doen.

Wil je een popcornmachine huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt popcorn gemaakt?

In de ketel van de popcornmachine worden maïskorrels verhit. Het in de korrels aanwezige water verdampt tot stoom, waardoor de druk in de maïskorrels zo hoog oploopt dat de schillen van de maïskorrels scheuren. Het in de korrels aanwezige zetmeel zet uit en wordt tegelijkertijd door de stoom gegaard.

Popcorn wordt vaak warm geserveerd met suiker (vooral in Europa populair) of zout (populair in Amerika).

Is het lastig om zelf popcorn te bakken?

Nee, het is niet moeilijk om zelf popcorn te bakken. Je moet even de juiste feeling krijgen voor het gebruik van de juiste hoeveelheid olie en leren inschatten wanneer een bakbeurt ongeveer klaar is. Maar oefening baart kunst, dus na enkele bakbeurten heb je dit helemaal onder de knie.

Wil je het popcorn bakken liever uitbesteden? Dan kun je natuurlijk ook een popcornmachine huren met begeleiding door één van onze medewerkers.

Hoeveel porties popcorn kun je per uur bakken met één machine?

Eén bakbeurt duurt circa zeven minuten en is goed voor 170 gram popcorn. Dat zijn ongeveer zes tot zeven uitdeelzakjes. In een uur tijd kun je dus ongeveer 55 porties bakken.

Wil je graag dat er in korte tijd meer popcorn wordt uitgedeeld? Dan kun je bij ons natuurlijk een tweede popcornmachine huren. Je kunt ook een extra grote popcornmachine huren met dubbele capaciteit. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Moet ik krachtstroom regelen bij de popcorn verhuur?

Nee, dat is niet nodig. Onze popcorn apparaten werken op het normale stroomnet. De stekker van de machine kun je dus in een standaard stopcontact steken. Ga je een popcornmachine huren, zorg dan wel voor een vrije stroomgroep, om overbelasting te voorkomen.

Welke toebehoren worden er allemaal meegeleverd?

Je kunt een losse popcornmachine huren. Je ontvangt dan de machine, een stroomhaspel, een handleiding en ingrediënten (maïs, suiker, olie en zakjes).

Je kunt ook een volledige popcornkraam huren. Je hebt dan behalve bovenstaande onderdelen ook nog een mooie gele kraam en een statafel met gele rok. Dan ziet jouw uitgiftepunt er keurig uit.

Zijn er verder nog zaken waar ik rekening mee moet houden bij de popcorn verhuur?

Ga je een popcornmachine huren en binnen gebruiken, let er dan op dat je de machine niet recht onder een rookmelder plaatst. Door de rookontwikkeling die ontstaat tijdens het bakken van de popcorn zou deze geactiveerd kunnen worden.

Werken jullie met professionele apparaten?

Ja, bij ons kun je alleen popcornmachines huren van het merk Cretors. Dit is één van de wereldmarktleiders op de professionele markt. Zo weet je altijd zeker dat je de beste apparatuur hebt.

Is popcorn gezond?

De basis van popcorn bestaat uit gepofte maïskorrels. Dit maakt popcorn tot een gezonde snack. Uiteraard is het wel afhankelijk van de hoeveelheid suiker die je gebruikt bij het bakken van de popcorn. Een uitdeelzakje popcorn (à 30 gram) bevat gemiddeld ongeveer 112 calorieën.