Wafelijzer huren of complete wafelkraam? | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Wafels

Wafelkraam huren

Heb je een wafelkraam huren in gedachten als aankleding én smaakmaker voor je event of feest? Bij ons kun je zowel een wafelijzer huren als een volledige wafelkraam met alles erop en eraan.

Hieronder vind je de diverse opties voor het huren van een wafelkraam of wafelmachine. Bekijk de opties en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een wafellolly machine huren is ludiek en origineel

Wie houdt er nu niet van warme, versgebakken wafels? De heerlijke geur die zich verspreidt en de zachte, romige smaak als je erin bijt: wafels zijn om te smullen.

Voor het bakken van wafels kun je natuurlijk een standaard wafelijzer huren. Maar je kunt ook voor een bijzondere variant kiezen, namelijk een wafel op een stokje. Lijkt het je leuk om lollywafels te bakken, dan kun je hiervoor onze wafellolly machine huren.

Complete wafelkraam huren

Je kunt bij Sanka Events niet alleen een wafelijzer huren, maar ook een complete wafelkraam huren. Ideaal voor bijvoorbeeld een kerstmarkt, braderie of ander evenement waar je jouw gasten iets lekkers wilt aanbieden.

Nog meer lekkers

Behalve een wafelijzer huren kun je bij ons ook verschillende andere funfoodapparaten en -kramen huren, zoals:

Stuk voor stuk overheerlijke traktaties die een goed alternatief kunnen zijn voor de wafellolly verhuur.

Wafelkraam huren voor jouw evenement

Een wafellollie is door de vorm en het stokje een bijzondere verschijning en bovendien populaire etenswaar. Met poedersuiker of een andere topping is het een ludieke versnapering op ieder kinderfeest of bedrijfsfeest.

Het professionele wafelbakijzer is zo gegoten dat er ruimte is voor vier wafels op een stokje, ook kerstboomwafels genoemd. Deze wafels zijn een smaakvolle aanvulling om je vingers bij af te likken en zien er ook nog eens goed uit.

Wafelijzer huren inclusief ingrediënten

Ga je een wafellolly machine huren, dan heb je ook ingrediënten nodig om wafellolly’s te bakken. Uiteraard leveren we alle benodigdheden mee, zodat je zelf alles hebt om beslag te maken.

De ingrediënten zijn altijd hygiënisch en goed verpakt. Tevens leveren we alle toebehoren mee die je nodig hebt, zoals onder andere kommen, een mixer, een maatbeker en een weegschaal.

Wafelkraam huren met begeleiding

Je kunt een wafelijzer of wafelkraam huren en zelf aan de slag gaan met het bakken van wafels. Na enkele bakbeurten oefenen is dit een ‘piece of cake’.

Als wij de machine bij jou bezorgen helpen we je graag op weg met de eerste bakbeurt. Ook ontvang je van ons een handleiding met de exacte instructies, zodat je het nog eens rustig kunt nalezen.

Wil je dat alles goed geregeld is en zelf nergens naar hoeven omkijken? Dan kun je het beste kiezen voor begeleiding door Sanka Events. Dan wordt jou alles uit handen genomen en zorgen onze medewerkers ervoor dat jouw gasten doorlopend kunnen genieten van heerlijk warme, versgebakken wafellolly’s.

Altijd een schoon apparaat

Uiteraard wil iedereen een schone wafellolly machine huren. Daarom maken wij de machines na ieder gebruik zelf grondig schoon voor de volgende klant. Hier heb jij dus geen omkijken naar.

Wil je een wafelijzer huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Is het lastig om zelf wafels te bakken?

Het is niet moeilijk om zelf wafels te bakken. Je moet even de juiste feeling krijgen voor het gebruik van de juiste hoeveelheid deeg en leren inschatten wanneer een bakbeurt ongeveer klaar is (hiervoor zit er ook een digitale timer op de machine). Maar oefening baart kunst, dus na enkele bakbeurten heb je dit helemaal onder de knie.

Wil je het wafels bakken liever uitbesteden? Dan kun je ook een wafelijzer huren met begeleiding door één van onze medewerkers.

Hoeveel wafels kun je per uur bakken met één machine?

Per bakbeurt van circa vijf minuten kun je vier wafellolly’s bakken. Per uur kun je dus zo’n 50 wafellolly’s bakken met één machine.

Wil je graag dat er in korte tijd meer wafels worden uitgedeeld? Dan kun je al iets eerder beginnen met bakken, of je kunt een extra wafelijzer huren.

Moet ik krachtstroom regelen op locatie?

Nee, dat is niet nodig. Onze wafelijzers werken op het normale stroomnet. De stekker van de machine kun je dus in een standaard stopcontact steken. Ga je een wafelkraam huren, zorg dan wel voor een vrije stroomgroep, om overbelasting te voorkomen.

Welke toebehoren worden er allemaal meegeleverd bij het wafelijzer huren?

Je kunt een losse wafellolly machine huren. Hierbij inbegrepen zijn onder andere de machine, een stroomhaspel, een handleiding, kommen, een weegschaal, een mixer, een maatbeker, poedersuiker en een poedermix voor het beslag.

Je kunt ook een volledige wafelkraam huren. Behalve bovenstaande onderdelen heb je dan ook nog een mooie oranje kraam en een statafel met oranje rok. Dan ziet jouw uitgiftepunt er keurig uit.

Hoe wordt het beslag bereid?

Je hoeft alleen maar de juiste hoeveelheden water en poedermix bij elkaar te voegen en te mixen, om overheerlijk beslag te krijgen. Alles wat je hiervoor nodig hebt wordt door ons meegeleverd, je hoeft dus nergens zelf aan te denken. Ga je een wafelijzer huren, dan kun je zelf aangeven hoeveel poedermix je erbij geleverd wilt krijgen.

Zijn er verder nog zaken waar ik rekening mee moet houden bij het wafellolly machine huren?

Ga je een wafellolly machine huren en binnen gebruiken, let er dan op dat je de machine niet recht onder een rookmelder plaatst. Door de rookontwikkeling die ontstaat tijdens het bakken van de wafels zou deze geactiveerd kunnen worden.

Ga je een wafelkraam huren en binnen plaatsen, ook dan moet je even goed kijken waar de rookmelders zich bevinden.