Discolampen huren of feestverlichting huren? | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1887

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Discolampen

Discolampen huren

Foto's en video

Prijzen

Discolampen

Afhaalprijs

45

Serviceprijs

50

Huurprijs extra dag

15

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Afmeting

Op statief: 115 cm x 80 cm x 250 cm

Gewicht

16 kg

Stroombehoefte

90 Watt (230 Volt)

Transportafmeting

Lampen in hoes: 127 cm x 37 cm x 15 cm

Statief in hoes: 135 cm x 18 cm x 14 cm

Toebehoren

Inclusief stroomhaspel en alle benodigde kabels

Informatie

Discolampen huren?

Bij Sanka Events kun je eenvoudig disco verlichting huren (ook wel feestverlichting huren) voor jouw eigen feest of evenement.

Discolampen huren zorgt voor sfeer

Voor bijna ieder feest is feestverlichting huren een goede optie. De gekleurde lampen zorgen voor veel sfeer en dragen bij aan een feestelijke uitstraling.

Maak van iedere ruimte een ware dansvloer. Ga je disco verlichting huren, dan weet je zeker dat de voetjes van de vloer gaan en jouw gasten zich goed zullen vermaken.

Feestverlichting huren is eenvoudig

Kies je voor discolampen huren, dan is het opbouwen niet moeilijk. De vier led-spots zijn reeds bevestigd op een DMX-balk. Dit geheel wordt op een statief geplaatst, dat uitschuifbaar is tot maximaal drie meter.

Vervolgens wordt de bijgeleverde voedingskabel in het stopcontact gestoken en zijn de spots klaar voor gebruik. Disco verlichting huren is dus niet ingewikkeld bij Sanka Events.

Disco verlichting huren zonder kennis van techniek

Ga je feestverlichting huren, maar heb je geen verstand van techniek? Dat is geen enkel probleem. Al onze lampensets hebben talrijke voorgeprogrammeerde lichtshows. Je hoeft dus alleen de stekker erin te steken en kunt vervolgens met één druk op de knop switchen tussen de verschillende programma’s.

Feestverlichting huren met DMX-aansturing

Wil je discolampen huren om deze in te zetten als onderdeel van een grotere lichtshow, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Met een DMX-kabel kun je onze lampensets aansluiten op een lichttafel en de lampen van daaruit aansturen.

Discolampen huren voor iedere gelegenheid

Zowel voor een feestje thuis, in de kantine van de sportvereniging of tijdens een bedrijfsfeest: feestverlichting huren is altijd een goede keuze.

Je kunt de lampen zelf bij onze loods komen ophalen en terugbrengen, maar je kunt ook disco verlichting huren en door ons laten bezorgen en opbouwen.

Interesse in discolampen huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de spots het beste afstellen?

De spots zijn reeds bevestigd aan een balk die op een statief wordt geplaatst. Je kunt iedere spot afzonderlijk draaien en richten. Ga je discolampen huren dan moet je erop letten dat de lampen niet recht in het gezicht van jouw gasten schijnen.

Loop dus na het afstellen van de lampen altijd nog een rondje door de ruimte om te controleren of dit het geval is. He mooiste effect bij feestverlichting huren krijg je als je de lampen op een zo groot mogelijk oppervlak laat schijnen, zoals een muur, plafond of vloer. Elke wisseling van kleur valt dan extra op.

Hoeveel lampensets heb ik nodig om één ruimte te verlichten?

Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van de ruimte. Bij het discolampen huren is het ideaal om de lampen-set in een hoek van de ruimte te plaatsen en van daaruit de vier wanden en eventueel het plafond aan te stralen. Wil je een mooi geheel, dan is minimaal twee sets feestverlichting huren de beste optie. Dan weet je zeker dat je ieder plekje van de ruimte kunt verlichten. Wij adviseren je graag op basis van jouw feestelijke opstelling en ruimte.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: