Loopbal - Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1535

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel

Loopbal huren

Foto's en video

Prijzen

Loopbal

Afhaalprijs

35

Serviceprijs

40

Huurprijs extra dag

10

Begeleiding (per uur)

38

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties

Afmeting

Doorsnede 70 cm

Gewicht

18 kg

Transportafmeting

De loopbal heeft een doorsnede van 70 cm

Toezicht

Continu toezicht door minimaal één volwassen persoon noodzakelijk

Capaciteit

1 persoon gelijktijdig

Werkterrein

Een zachte ondergrond (zaalvloer, gras, matten) heeft de voorkeur

Specificaties

Afmeting

Doorsnede 70 cm

Gewicht

18 kg

Transportafmeting

De loopbal heeft een doorsnede van 70 cm

Toezicht

Continu toezicht door minimaal één volwassen persoon noodzakelijk

Capaciteit

1 persoon gelijktijdig

Werkterrein

Een zachte ondergrond (zaalvloer, gras, matten) heeft de voorkeur

Informatie

Loopbal huren

Lopen op de loopbal is één van de moeilijkste circusvaardigheden. Het lijkt een beetje op balanceren op een looptrommel, alleen kan een loopbal alle kanten op rollen en ook nog eens roteren om de eigen as.

Verschillende kleuren

Bij Sanka Events kun je drie verschillende kleuren loopbal huren, namelijk: rood, blauw en groen. De ballen hebben een doorsnede van 70 centimeter en wegen 18 kg.

Leren lopen op een loopbal

Er zijn mensen die van nature aanleg en talent hebben om dit circus-onderdeel te beheersen. Voor de meeste is het echter aan te raden eerst te leren lopen op de looptrommel en daarna pas over te schakelen op de loopbal.

Begeleiding bij de loopbal

Om het leren balanceren makkelijker te maken kun je de bal in eerste instantie op een zachte mat leggen. Je creëert dan een soort kuil, waardoor de bal minder snel zal gaan draaien of rollen. Zo kun je eerst wennen aan het staan op de bal, voordat je hierop gaat voortbewegen.

Het is bij dit onderdeel van belang om goed te letten op de veiligheid. Zo adviseren we altijd om een volwassen begeleider in te zetten, zodat de kans op ongelukken zoveel mogelijk wordt verkleind.

Balanceren in het circus

Behalve balanceren op een grote bal zijn er nog meer circusmaterialen die geschikt zijn om op te balanceren. Om een beetje gevoel voor evenwicht te krijgen kun je het beste beginnen met het balanceren op een Pedalo of Looptrommel.

Een andere optie is het Touwlopen huren. Dit is misschien wel de meest laagdrempelige balanceeroefening, waarbij je 50 centimeter boven de grond over een ijzerdraad naar de overkant balanceert.

Uitdagender is bijvoorbeeld de Rola Bola of een Eenwieler. Dit vergt behoorlijk wat oefening. In de praktijk blijkt dat vooral kinderen snel leren en ook deze onderdelen binnen de kortste keren beheersen.

Jongleren

Uiteraard gebeurt er nog meer in het circus dan alleen balanceren. Zo kun je bijvoorbeeld Jongleerpakket Basic huren, waarbij je voldoende materialen hebt om circa 25 personen te laten jongleren met bordjes, kegels, balletjes, diabolo’s en andere attributen.

Voor groepen tot 50 personen hebben we het Jongleerpakket Deluxe en voor kleine groepen tot 10 personen kun je het beste Jongleerpakket Budget huren.

Acrobatiek

Voor de acrobaten kun je Acrobatiekladders huren of een Acrobatiekmat huren. Al snel bouwen de deelnemers menselijke piramides en laten ze hun fantasie de vrije loop.

Compleet circuspakket huren

Wil je meerdere circusmaterialen tegelijk huren, dan kun je het best een compleet circuspakket huren. Circus Pakket Budget is een gevarieerd pakket voor groepen tot 35 personen.

Voor groepen tot 75 personen kun je het beste Circus Pakket Basic huren. Heb je een hele grote groep? Dan is Circus Pakket Deluxe voor jou de ideale oplossing.

Geef de organisatie uit handen

Wil je een circusproject of een circusworkshop organiseren, maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Uiteraard kunnen wij je hierbij ondersteunen en dit voor jou organiseren en uitvoeren.

Ook hierbij kun je kiezen voor verschillende opties. Zo kun je alles uit handen geven aan Sanka Events of de activiteit alleen door ons laten coördineren en zelf ondersteunen met bijvoorbeeld ouders en vrijwilligers.

Interesse in Loopbal huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk: