Spelonderdelen - Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel

Actiongames Spellen

De Actiongames van Sanka Events stel je zelf met jouw groep samen. Je kiest (afhankelijk van het gekozen pakket) voor minimaal drie en maximaal zes van onderstaande activiteiten:

1. Stormbaan Mega Red Balls

Wie bedwingt deze 25-meter-lange stormbaan het snelst? Spring zigzaggend van bal tot bal naar de overkant en klok de snelste tijd.

2. Bubble-Voetbal

In deze opblaasbare ballen kun jij je helemaal uitleven en lekker botsen, over de kop rollen en… oh ja, voetballen kun je er natuurlijk ook mee.

3. Slingerbal

Jong en oud vermaken zich kostelijk op deze uitdagende attractie. Geef een flinke slinger aan de bal en zwiep jouw concurrenten van hun plateau.

4. Gladiatorenspel

Strijd als echte krijgers tegen elkaar en stoot jouw tegenstander met de lange stootkussens van hun sokkel. Wie blijft het langste staan?

5. Mega Beerpong

Speel het bekende beerpong in levensgroot formaat. Mik als eerste de voetbal, handbal, frisbee of volleybal is de tonnen van de tegenstander en win.

6. Stormbaan Sanka

Bedwing onze populairste stormbaan. Kruip door tunnels, klim over de helling en duik door het muurtje. Wie haalt als eerste de overkant?

7. Voetbalboarding

Een groot opblaasbaar speelveld met twee doelen en een hoge rand. Ideaal om te voetballen, handballen of om andere sporten in te beoefenen. 

8. Oud Hollandse Spellen

Bekende en moderne houten spellen die voor grote spelvreugde zorgen. Van sjoelen tot tafelhockey en van ringwerpen tot de elektrische spiraal.

9. Springkussens

Maar liefst drie verschillende springkussens staan er klaar om te springen, klauteren en glijden. Alleen geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar oud.

10. Spellencircuit

Diverse leuke spellen, zoals onze XXL-Spellen, het Knopenspel, het Platen Denkspel en Bounceball. Genoeg keuze om je kostelijk te vermaken.