Zeskamp Budget - Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Om dit formulier te verzenden, dien je akkoord te gaan met ons privacy statement
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1294

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

 • Één aanspreekpunt, alles geregeld
 • Snelle en duidelijke communicatie
 • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Activiteiten > Zeskamp > Zeskamp Budget

Zeskamp Budget

Informatie

Een Zeskamp Budget is de ideale oplossing als je wat minder geld te besteden hebt, maar toch graag de voorbereiding en coördinatie van de zeskamp of sportdag uit handen wilt geven.

Wij zorgen ervoor dat jij je vooraf niet druk hoeft te maken. Behalve het afstemmen van wat randzaken zorg je alleen voor voldoende vrijwilligers, ouders of docenten die op de dag zelf de spellen begeleiden en de punten tellen. Hiermee kun je flink wat (personeels)kosten besparen.

Op onze pagina zeskamp organiseren vind je meer informatie, foto’s en video’s over onze zeskampen in het algemeen.

Prijzen

De kosten van de Zeskamp Budget worden bepaald door het aantal deelnemende teams en de tijdsduur. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal tien personen. 

Heb jij speciale wensen, zoals bijvoorbeeld meer deelnemende teams of een langere tijdsduur? Dan denken we graag met jou mee en leveren we maatwerk. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

Zeskamp Budget

2 uur

3 uur

4 uur

max. 8 teams

975

1025

1075

max. 12 teams

1150

1225

1300

max. 16 teams

1325

1425

1525

max. 20 teams

1500

1625

1750

max. 24 teams

1675

1825

1975

Zeskamp Budget

2 uur

max. 8 teams

975

max. 12 teams

1150

max. 16 teams

1325

max. 20 teams

1500

max. 24 teams

1675

Zeskamp Budget

3 uur

max. 8 teams

1025

max. 12 teams

1225

max. 16 teams

1425

max. 20 teams

1625

max. 24 teams

1825

Zeskamp Budget

4 uur

max. 8 teams

1075

max. 12 teams

1300

max. 16 teams

1525

max. 20 teams

1750

max. 24 teams

1975

De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer. Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Samenstelling

 • Attractie

Je mag één stormbaan of attractie kiezen die onderdeel uitmaakt van jouw zeskamp. Voor Stormbaan Mega Red Balls geldt een toeslag van € 75,-. Uiteraard is het tegen bijbetaling mogelijk om meer dan één stormbaan of attractie toe te voegen aan jouw Zeskamp Budget. In dat geval hoort het duurste item bij het arrangement en worden de overige stormbanen en attracties los gefactureerd.

 • Zeskamp spellen

Het aantal spellen dat bij jouw zeskamp wordt ingezet is onder andere afhankelijk van het aantal teams en de duur van jouw zeskamp. Je kunt zelf aangeven welke zeskamp spellen jouw voorkeur hebben. Je kunt ook vertrouwen op onze jarenlange ervaring en ons de meest geschikte spellen voor jouw zeskamp laten kiezen.

 • Aankleding

Bij al onze zeskampen bouwen we een partytent op voor de wedstrijdleiding. Daarnaast gebruiken we een professionele geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en het omroepen van instructies tijdens het evenement.

 • Personeel

Sanka Events zorgt voor alle nodige voorbereidingen, zoals het maken van een spelschema. Op de dag zelf zorgen wij voor de op- en afbouw van alle materialen, de coördinatie van het gehele evenement en de aansturing van jouw vrijwilligers.

Sanka Events zorgt voor...

 • Speelschema’s

In overleg met jou bepalen we het aantal deelnemende teams en eventueel teamnamen of -kleuren. Wij zorgen voor een schema, waarbij de teams alle spellen spelen en zoveel mogelijk andere teams tegenkomen. Het spelschema kunnen we vooraf digitaal toesturen en brengen we op de dag zelf uiteraard ook geprint mee.

 • Materialen

Wij zorgen voor het transport en de op- en afbouw van alle materialen die deel uit maken van jouw zeskamp. Hier heb je dus geen omkijken naar.

 • Coördinatie

Één van onze medewerkers zal de hele zeskamp in goede banen leiden. Hij of zij zorgt onder andere voor duidelijke communicatie en muziek tijdens jouw evenement. Denk daarnaast aan het voorstellen van de teams en het bekend maken van de eindscore.

 • Aansturing

Bij de Zeskamp Budget zorgen jouw vrijwilligers voor het begeleiden van de spellen. Sanka Events zorgt voor de juiste instructies voorafgaand en begeleiding van deze vrijwilligers tijdens de zeskamp.

Jij zorgt voor...

 • Groepsindelingen

Nadat we samen hebben bepaald hoeveel teams er meedoen, maak je zelf een groepsindeling. Deze indeling kun je het beste al vóór de dag van uitvoering met alle deelnemers communiceren. Dat geeft extra rust op de dag zelf. Bovendien kunnen de deelnemende teams dan (indien gewenst) zorgen voor kleding en attributen in hun teamkleur of passend bij hun teamnaam. Indien dit niet mogelijk of wenselijk is, kan de groepsindeling in overleg ook aan het begin van de zeskamp bekend worden gemaakt.

 • Begeleiding

Per deelnemend team leveren jullie één scheidsrechter die de spellen begeleidt. Deze personen krijgen van ons voorafgaand aan de zeskamp uitleg en instructies (graag uiterlijk 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn) en worden tijdens de zeskamp door ons aangestuurd en begeleid.

 • Locatie

Jullie zorgen zelf voor een toegankelijke locatie. Het is noodzakelijk dat wij met bestelbus en aanhangwagen exact op de plek kunnen komen waar de stormbanen, attracties en overige materialen moeten worden opgebouwd. Is dit niet mogelijk dan dient er vooraf overleg plaats te vinden.

 • Stroomvoorziening

Voor de uitvoering van de zeskamp hebben we twee vrije stroomgroepen van 230 Volt / 16 Ampère (2 x 3680 Watt) nodig. Indien er meerdere stormbanen of attracties worden ingezet, kan de stroombehoefte hoger liggen. Wij zorgen zelf voor voldoende stroomkabels.

 • Watervoorziening

Als er waterspellen worden ingezet tijdens de zeskamp is een waterpunt op maximaal 40 meter afstand van de uitvoeringslocatie noodzakelijk. Wij zorgen voor tuinslangen en de juiste koppelstukken.

 • EHBO-post

Het gebeurt uiterst zelden, maar uiteraard kan er bij lichamelijke inspanning altijd een blessure of kwetsuur optreden. Indien gewenst kunnen jullie zelf zorgen voor een EHBO-post. In de praktijk is het meestal voldoende als er een pleister of coldpack in de buurt is om een wondje of bijvoorbeeld een omgeslagen enkel te verzorgen.

 • Prijzen

Na afloop van de zeskamp zullen wij direct de behaalde scores en de eindrangschikking bekend maken. Indien gewenst kunnen jullie zorgen voor prijzen voor de winnende teams. Deze kunnen jullie dan op dat moment zelf uitreiken.

Wil je een Zeskamp Budget organiseren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.